Але ніби гречка — "вона і в Африці гречка", крупа імпортна або вітчизняна, хіба можуть бути відмінності. Однак все ж таки вони є. Давайте розбиратися, чи є різниця між китайським та українським продуктом і чи варто купувати китайську гречку.
Чим шкідлива китайська гречка?
Після прочитаного, у будь-якої людини з'явиться одне питання — як можна відрізнити китайську гречку на прилавках магазинів?
Є ще один спосіб відрізнити китайську гречку — приготувати гречану кашу та скуштувати її.
Річ у тім, що при приготуванні наша гречка вариться дещо довше, зате вона краще збільшується в розмірі і добре набухає.
Наша гречка після варіння світлішає, а китайська залишається темною. Нашу гречку можна їсти навіть без вершкового масла, а китайська стає дуже сухою.
Ну і найголовніше для більшості споживачів, не заморожених на користі їжі — смак. Китайська гречка трохи гірчить. Наче на тарілці звичайна гречана каша, але їсти її неможливо. Смак — гіркота з пересмаженим зерном. І навіть добрий шматок вершкового масла не може перебити цей присмак.
Вирощування помідорів — захопливий процес, але навіть досвідчені садівники нерідко стикаються з тим, що плоди гниють ще на кущі. Причини такої проблеми можуть бути різними — від поганого поливу до хвороб ґрунту, передають Патріоти України. Щоб уникнути...
Ось основні помилки водіїв, які можуть значно збільшити витрату бензину, передають Патріоти України. Щоб зменшити витрати пального, дотримуйтесь спокійного стилю водіння, перевіряйте тиск у шинах раз на тиждень і регулярно обслуговуйте авто згідно з ре...