Але ніби гречка — "вона і в Африці гречка", крупа імпортна або вітчизняна, хіба можуть бути відмінності. Однак все ж таки вони є. Давайте розбиратися, чи є різниця між китайським та українським продуктом і чи варто купувати китайську гречку.
Чим шкідлива китайська гречка?
Після прочитаного, у будь-якої людини з'явиться одне питання — як можна відрізнити китайську гречку на прилавках магазинів?
Є ще один спосіб відрізнити китайську гречку — приготувати гречану кашу та скуштувати її.
Річ у тім, що при приготуванні наша гречка вариться дещо довше, зате вона краще збільшується в розмірі і добре набухає.
Наша гречка після варіння світлішає, а китайська залишається темною. Нашу гречку можна їсти навіть без вершкового масла, а китайська стає дуже сухою.
Ну і найголовніше для більшості споживачів, не заморожених на користі їжі — смак. Китайська гречка трохи гірчить. Наче на тарілці звичайна гречана каша, але їсти її неможливо. Смак — гіркота з пересмаженим зерном. І навіть добрий шматок вершкового масла не може перебити цей присмак.
З огляду на те, що справжнє весняне тепло та сонячна погода все ж повернулися, ми все частіше помічаємо і надокучливих комах, які прийшли разом з ними, – мух, передають Патріоти України. Але є хитрий трюк, щоб не дати мухам залітати у ваш дім, який нас...
Якщо ви полюбляєте печінку, приготуйте її за цим рецептом, має сподобатись всім домочадцям, передають Патріоти України. Продукти:. Покрокове приготування