Але ніби гречка — "вона і в Африці гречка", крупа імпортна або вітчизняна, хіба можуть бути відмінності. Однак все ж таки вони є. Давайте розбиратися, чи є різниця між китайським та українським продуктом і чи варто купувати китайську гречку.
Чим шкідлива китайська гречка?
Після прочитаного, у будь-якої людини з'явиться одне питання — як можна відрізнити китайську гречку на прилавках магазинів?
Є ще один спосіб відрізнити китайську гречку — приготувати гречану кашу та скуштувати її.
Річ у тім, що при приготуванні наша гречка вариться дещо довше, зате вона краще збільшується в розмірі і добре набухає.
Наша гречка після варіння світлішає, а китайська залишається темною. Нашу гречку можна їсти навіть без вершкового масла, а китайська стає дуже сухою.
Ну і найголовніше для більшості споживачів, не заморожених на користі їжі — смак. Китайська гречка трохи гірчить. Наче на тарілці звичайна гречана каша, але їсти її неможливо. Смак — гіркота з пересмаженим зерном. І навіть добрий шматок вершкового масла не може перебити цей присмак.
Відчуття постійної втоми може мати безліч причин, і одна з них - ваш щоденний раціон. Часто ми списуємо нестачу енергії на стрес або недосип, але іноді справа в тому, що саме ми їмо, передають Патріоти України. Нові наукові дані вказують на несподівани...
Рак крові - один із найнебезпечніших видів онкологічних захворювань. Від його ранньої діагностики часто залежить не тільки успіх лікування, а й саме життя. Проте у більшості випадків перші ознаки лейкемії, лімфоми або мієломи залишаються непоміченими, ...