Копійчаний відвар з родзинок, який наділений цілющими властивостями

Печінка - це фільтр людини. Вона очищає наш організм від токсинів, через це вона знаходиться в постійному навантаженні. Печінка активно задіяна в обміні речовин, і на її роботу впливає безліч різних чинників, які нерідко стають причиною захворювань, передають Патріоти України.

Невеличка кількість родзинок (близько 20 грамів) зранку, здатна покращити роботу серця, пом’якшує кал, а також позбавляє судини від холестерину.

Проте є варінт ще кращий – це відвар з родзинок. Так, вам не почулося, саме відвар. У чому ж полягає секрет? Відвар стимулює біохімічні процеси, які сприяють очищенню крові, а кров у свою чергу проходить через печінку відновлюючи її в буквальному розумінні.

Як відомо сухофрукти достаньо калорійні продукти саме через цукри. Тому саме відвар буде збалансованим напоєм, що містить вітаміни та мікроелементи, які чинять благочинну дію на організм при розумній кількості цукрів.

Вживати відвар потрібно циклами, 7 днів споживаємо/ 23 дні відпочиваємо, умовно кажучи один тиждень на місяць. Вже після першого курсу ви відчуєте покращення в травній системі, в роботі кишківника і налагодите роботу основних функцій печінки.

Як готують відвар.

Нам знадобиться:

  • 400 мл. чистої води
  • 150 грамів родзинок

Купуючи родзинки не зупиняйте свій вибір на занадто твердих чи м’яких, вони повинні бути в міру підсушеними. Як правило привабливі на вигляд родзинки піддаються додатковій хімічній оброці, для кращого зберігання і зовнішнього вигляду. Кращим вибором буде віддати перевагу темним сортам винограду.

Як готувати:

  • Перед приготування не забудьте замочити і ретельно вимити родзинки.
  • Налийте в ємність 400 мл. води і доведіть до кипіння, потім додайте вже чисті, промиті родзинки.
  • Продовжуйте варити протягом 20 хвилин.
  • Готовому відвару дайте охолонути і настоятися протягом 8-10 годин.
  • Настояний відвар потрібно процідити.

Як вживати:

Відвар вживають натщесерце, попередньо підігрівши до температури 35-40 градусів, за 30 хвилин до сніданку.

А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...