Печінка - це фільтр людини. Вона очищає наш організм від токсинів, через це вона знаходиться в постійному навантаженні. Печінка активно задіяна в обміні речовин, і на її роботу впливає безліч різних чинників, які нерідко стають причиною захворювань, передають Патріоти України.
Невеличка кількість родзинок (близько 20 грамів) зранку, здатна покращити роботу серця, пом’якшує кал, а також позбавляє судини від холестерину.
Проте є варінт ще кращий – це відвар з родзинок. Так, вам не почулося, саме відвар. У чому ж полягає секрет? Відвар стимулює біохімічні процеси, які сприяють очищенню крові, а кров у свою чергу проходить через печінку відновлюючи її в буквальному розумінні.
Як відомо сухофрукти достаньо калорійні продукти саме через цукри. Тому саме відвар буде збалансованим напоєм, що містить вітаміни та мікроелементи, які чинять благочинну дію на організм при розумній кількості цукрів.
Вживати відвар потрібно циклами, 7 днів споживаємо/ 23 дні відпочиваємо, умовно кажучи один тиждень на місяць. Вже після першого курсу ви відчуєте покращення в травній системі, в роботі кишківника і налагодите роботу основних функцій печінки.
Нам знадобиться:
Купуючи родзинки не зупиняйте свій вибір на занадто твердих чи м’яких, вони повинні бути в міру підсушеними. Як правило привабливі на вигляд родзинки піддаються додатковій хімічній оброці, для кращого зберігання і зовнішнього вигляду. Кращим вибором буде віддати перевагу темним сортам винограду.
Як готувати:
Як вживати:
Відвар вживають натщесерце, попередньо підігрівши до температури 35-40 градусів, за 30 хвилин до сніданку.
Білий одяг завжди дуже швидко забруднюється. Більшість із нас поспішає швидше вкинути його у гарячу воду і випрати, передають Патріоти України. Однак експертка з прання Кеті Робертс попередила, що високі температури можуть зробити пляму твердою і непри...
Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...