Коштує недорого, готується за хвилини: Вчені назвали найпростіший напій для довголіття

Якщо у вас немає протипоказань, ви можете вживати чай з лимоном регулярно.

Практично кожну людину цікавить питання, як довго залишатися молодою і жити довго. Для цього потрібно вживати корисну їжу і пити правильні напої. Одним з таких рецептів довголіття є вживання чорного чаю з лимоном. У чаї міститься дуже багато антиоксидантів, а лимон допомагає організму на 80% засвоювати корисні речовини. Про напій довголіття розповіли вчені зі США виданню Express, передають Патріоти України.

"Здатність організму засвоювати антиоксиданти з чаю за рахунок лимона підвищується приблизно на 80 відсотків", - заявляють вчені.

Крім того, сік лимона, який потрапляє в напій, відрізняється багатим складом з корисних для підтримки здоров'я речовин. При вживанні чаю з лимоном відбувається отримання певних доз кальцію, магнію, вітаміну С, біофлавоноїдів.

Якщо у вас немає протипоказань, ви можете вживати чай з лимоном регулярно і він стане для вас унікальним напоєм довголіття, який коштує зовсім недорого. До речі, перераховані речовини в чаї й лимоні можуть ефективно підтримувати хороший стан серця, допомагають контролювати вагу, покращують травлення.

Психологічний тест! Оберіть алкогольний напій - і дізнайтеся про себе більше

понеділок, 29 квітень 2024, 9:08

Дізнатись про людину більше можна, визначивши її улюблений алкогольний напій. Психологічний тест в картинці розкриє усі сторони особистості. Варто лише обрати номер, що сподобався, та прочитати розшифровку, передають Патріоти України. Пиво – це напій, ...

Родина оцінить! Картопляні деруни з куркою - швидка та смачна страва

понеділок, 29 квітень 2024, 8:07

Звичайні деруни з картоплі смачні. Але їх можна приготувати ще смачніше. Методом кулінарного експерименту було доведено, що поживніше виходить з куркою. Вам точно має сподобатись цей рецепт, передають Патріоти України. Філе курки потрібно промити, вису...