Краще не ризикуйте! Стало відомо, кому категорично не можна пити воду з лимоном вранці

Вода з лимоном вранці вважається справжньою панацеєю, яка допоможе не лише оздоровитись, а й схуднути. Вчені розповіли, чи це так насправді, а також назвали категорію людей, якій у жодному разі не можна пити лимонну воду натще, передають Патріоти України.

Чи корисна вода з лимоном вранці?

Дуже багато інфлюенсерів і блогерів в Інстаграмі популяризують склянку води з лимонним соком, випиту вранці натще. Але гастроентерологи та дієтологи не погоджуються з тією користю та необхідністю, яку людям намагаються нав'язати.

Це правда, у лимоні міститься багато вітаміну C, B1, B2, A та різних флавоноїдів, але їх кількість в одній склянці води з лимоном дуже мала.

Випита склянка води з лимоном з ранку не допоможе схуднути, якщо немає збалансованого харчування. Вона не спалить чудовим чином з'їдену ввечері шоколадку чи упаковку чіпсів. Тільки при збалансованій дієті вдасться скинути зайву вагу.

До того ж є список захворювань, при яких вода з лимоном категорично заборонена, тим більше натщесерце. А головна проблема полягає в тому, що не всі з нас знають, що насправді з нами не так (чи хвора підшлункова, чи є проблеми з нирками тощо).Кому не можна пити воду з лимоном вранці?

У цій категорії насамперед люди із захворюваннями нирок, тому що лимон має сильний сечогінний ефект. При виразці, гастриті та цукровому діабеті вживання лимонної води натще протипоказане.

Ну і, звичайно, якщо є алергічна рекація на цитруси. Ви можете цього не знати, але якщо вас почало сипати, різко з'явилася сухість шкіри або корости - це може бути реакція на кислотиВчені відзначають, що найкращим та безпечним для початку дня стане склянка звичайної чистої теплої води. А якщо хочеться практикувати пиття води з лимоном, то краще це робити між сніданком та обідом

Це така смакота! Простий рецепт домашнього ароматного сала

неділя, 28 квітень 2024, 21:30

Сало смачне, якщо його правильно приготувати. Найкраще приготувати його самому. Пропонуємо рецепт, за яким сало вийде ароматним, ніжним та стане ваше фаворитом. З магазинним його не порівняти, передають Патріоти України. Для приготування вам знадобитьс...

Навіщо цінителі кави додають у напій лимонний сік

неділя, 28 квітень 2024, 21:14

Кава входить у щоденний раціон практично кожної людини: цей чудовий напій допомагає підбадьоритися, активувати роботу мозку та надати організму сили, передають Патріоти України. Однак гурмани постійно намагаються зробити смак кави ще більш виразним та ...