Лайфхак для справжніх господинь: Як приготувати вдома млинцеві мішечки з грибами (рецепт, відео)

Масляну цього року святкують з 8 по 14 березня, і це саме час поекспериментувати з традиційними стравами свята - млинцями. Якщо ви вже готували звичайні млинці на молоці та бажаєте урізноманітнити меню вихідних, спробуйте млинцеві мішечки з грибами за рецептом Тетяни Литвинової, передають Патріоти України.

Для приготування основи (млинців) нам знадобляться наступні інгредієнти: яйця (6 шт), молоко (500 мл), окріп (250 мл), борошно пшеничне (250 г), цукор (1 ст. ложка), масло рослинне (40 г) , масло вершкове (30 г), сіль (1 ч. ложка).

Для грибної начинки: гриби печериці (300 г), цибуля ріпчаста (200 г), вершки (150 мл), масло гхі (30 мл), сир моцарелла (100 г), цибуля зелена для зав'язування, сіль (1 ч. ложка) .

  • Як приготувати млинцеві мішечки:

Помийте гриби, потім наріжте. Далі подрібніть у блендері цибулю. На розігріту сковороду додайте масло гхі або інше та відправте цибулю пасерувати. Потім нарізані гриби теж додайте до сковороди. Додайте сіль, перець та вершки.

Поки випаровуються вершки, до окропу додайте молоду цибулю. Потім на млинець додайте сир, гриби та загорніть мішечок, зав'язавши цибулею. Помістіть у духовку на 5 хв. Після, дайте охолонути.

А ви це знали? Навіщо при приготуванні рису потрібні два чайні пакетики

субота, 4 травень 2024, 17:12

Рисова каша є традиційним гарніром, за приготування якого кулінари беруться досить часто, передають Патріоти України. Але якщо доволі часто готувати страву, вона приїдається. Пропонуємо вихід з ситуації – приготуйте рис за новим рецептом, використавши...

Не робіть так! ТОП-3 найбільші помилки при варінні овочів

субота, 4 травень 2024, 12:30

Овочі - корисна зелень та їстівні плоди, які не лише приємні на смак, а й збагачують наш раціон, передають Патріоти України. У процесі їх приготування частина поживних речовин втрачається, якщо були допущені помилки при готуванні. Деякі правила не вар...