Махрові рушники відразу після покупки та при перших використаннях радують своєю м'якістю. Однак часті прання призводять до того, що тканина грубішає та стає жорсткою. Комусь подобається такий ефект масажу для тіла. А тим, кого ці зміни не тішать, треба звернути на хитрощі, які повернуть рушникам колишню ніжність, передають Патріоти України.
Не можна відправляти махрові рушники до забитої пральної машинки. Вони повинні добре виполіскуватися, тому барабан, в якому вони перуться, слід заповнювати тільки наполовину. Тоді волокна тканини можуть розправитися.
Бажано прати рушники окремо від інших речей – на них може бути фурнітура, яка зашкодить тканині. Важливо використовувати не звичайний, а рідкий пральний порошок. Гелева речовина краще вимивається з волокон і вони залишаться м'якими.
Ідеальна температура для прання рушників – 40 градусів. Вибирайте звичайну програму. Після прання поставте рушники на полоскання і додайте трохи кондиціонеру.
Якщо використовувати спеціальні кульки для збивання ворсу, рушники залишаться пухнастими. Якщо спеціальних під рукою немає – сміливо використовуйте звичайні тенісні м'ячики.Махрові рушники потрібно сушити звичайним способом – на сушарці. Не можна використовувати для цього батареї. Також небажано відправляти їх під пряме сонячне проміння. Перед сушінням мокрі рушники потрібно трохи струсити, щоб волокна розпушилися
19 січня за новим церковним календарем (1 лютого за старим стилем) віряни України згадують преподобного Макарія Великого, відомого автора безлічі духовних бесід і молитов. У народному календарі - Макарів день. . Цей угодник Божий народився в Єгипті, ...
М’ясо за цим рецептом виходить м’яким, навіть яловичина здається, що ніжна, мов куряче філе. Ідеальна м’ясна підлива до гарніру розпадається на волокна варто лише взяти губами шматочок, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Свіже м’ясо ріжемо таким...