
Дуже смачно гречку можна приготувати просто на сковорідці. Для такої крупи чудово підходять курячі ніжки або стегна. Вам не доведеться окремо готувати гарнір та м'ясо, тому ви впораєтесь зі стравою дуже швидко, передають Патріоти України.
Небанальним рецептом гречки поділилась фудблогерка Юлія з ніком yuliia masiuk в Instagram. Каша вийде дуже соковитою.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Курячі ніжки посолити, поперчити.
2. Обсмажити до золотистої скоринки з усіх боків і відкласти в бік.
3. Цибулю порізати пів-кільцями, моркву кубиком.
4. Обсмажити на цій самій сковорідці протягом кількох хвилин.
5. Перець порізати кубиком і теж додати у сковорідку. Обсмажити.
6. Додати до овочів гречку, перемішати та обсмажити протягом хвилини.
7. Додати бульйон або воду, спеції, курячі ніжки. Потім занурити туди часник.
8. Накрити кришкою і тушкувати близько 15 хвилин до готовності.
9. В кінці додати подрібнену свіжу зелень.
Взимку ми часто забуваємо про питний режим, адже спрага відчувається значно менше, ніж у спеку. Проте саме в холодний сезон організм особливо потребує води, щоб підтримувати імунітет, шкіру та енергію, передають Патріоти України. Сухе повітря, опалення...
Відомий кардіохірург доктор Джеремі Лондон опублікував відео, в якому назвав чотири категорії продуктів і напоїв, яких, на його думку, варто категорично уникати, оскільки вони активно отруюють організм. Відповідний ролик розміщений у TikTok, передають ...