Дуже смачно гречку можна приготувати просто на сковорідці. Для такої крупи чудово підходять курячі ніжки або стегна. Вам не доведеться окремо готувати гарнір та м'ясо, тому ви впораєтесь зі стравою дуже швидко, передають Патріоти України.
Небанальним рецептом гречки поділилась фудблогерка Юлія з ніком yuliia masiuk в Instagram. Каша вийде дуже соковитою.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Курячі ніжки посолити, поперчити.
2. Обсмажити до золотистої скоринки з усіх боків і відкласти в бік.
3. Цибулю порізати пів-кільцями, моркву кубиком.
4. Обсмажити на цій самій сковорідці протягом кількох хвилин.
5. Перець порізати кубиком і теж додати у сковорідку. Обсмажити.
6. Додати до овочів гречку, перемішати та обсмажити протягом хвилини.
7. Додати бульйон або воду, спеції, курячі ніжки. Потім занурити туди часник.
8. Накрити кришкою і тушкувати близько 15 хвилин до готовності.
9. В кінці додати подрібнену свіжу зелень.
Дерева здавна відіграють важливу роль у народних віруваннях, оточені безліччю забобонів і прикмет. Кожне дерево має свою символіку й енергетику, яка, згідно з повір'ями, може впливати на наше життя та долю, передають Патріоти України. РБК-Україна (прое...
Якщо хочете порадувати своїх рідних піцою, а часу на приготування тіста немає, то спробуйте зробити швидку піцу на лаваші. Вона готується за 15 хвилин, передають Патріоти України. Для цього вам треба купити дві упаковки круглих лавашів. Щоб їх було 4 ш...