
Дуже смачно гречку можна приготувати просто на сковорідці. Для такої крупи чудово підходять курячі ніжки або стегна. Вам не доведеться окремо готувати гарнір та м'ясо, тому ви впораєтесь зі стравою дуже швидко, передають Патріоти України.
Небанальним рецептом гречки поділилась фудблогерка Юлія з ніком yuliia masiuk в Instagram. Каша вийде дуже соковитою.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Курячі ніжки посолити, поперчити.
2. Обсмажити до золотистої скоринки з усіх боків і відкласти в бік.
3. Цибулю порізати пів-кільцями, моркву кубиком.
4. Обсмажити на цій самій сковорідці протягом кількох хвилин.
5. Перець порізати кубиком і теж додати у сковорідку. Обсмажити.
6. Додати до овочів гречку, перемішати та обсмажити протягом хвилини.
7. Додати бульйон або воду, спеції, курячі ніжки. Потім занурити туди часник.
8. Накрити кришкою і тушкувати близько 15 хвилин до готовності.
9. В кінці додати подрібнену свіжу зелень.
Психологічні тести на основі візуальних асоціацій стають дедалі популярнішими, адже вони допомагають швидко й ненав’язливо краще зрозуміти себе. Хоч такі методи не замінюють консультацію фахівця, вони можуть підказати, як ви поводитеся в напружених сит...
27 листопада за новим церковним календарем (10 грудня за старим) - день пам'яті преподобного Романа Антіохійського (у народі - Романів день - ПУ), а також чудотворної ікони Божої Матері "Знамення" - однієї з найшанованіших у Православ'ї. За юліанським...