Дуже смачно гречку можна приготувати просто на сковорідці. Для такої крупи чудово підходять курячі ніжки або стегна. Вам не доведеться окремо готувати гарнір та м'ясо, тому ви впораєтесь зі стравою дуже швидко, передають Патріоти України.
Небанальним рецептом гречки поділилась фудблогерка Юлія з ніком yuliia masiuk в Instagram. Каша вийде дуже соковитою.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Курячі ніжки посолити, поперчити.
2. Обсмажити до золотистої скоринки з усіх боків і відкласти в бік.
3. Цибулю порізати пів-кільцями, моркву кубиком.
4. Обсмажити на цій самій сковорідці протягом кількох хвилин.
5. Перець порізати кубиком і теж додати у сковорідку. Обсмажити.
6. Додати до овочів гречку, перемішати та обсмажити протягом хвилини.
7. Додати бульйон або воду, спеції, курячі ніжки. Потім занурити туди часник.
8. Накрити кришкою і тушкувати близько 15 хвилин до готовності.
9. В кінці додати подрібнену свіжу зелень.
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...