Якщо вам ніяк не вдається приготувати ідеальне кремове картопляне пюре, можливо, ви забуваєте додати один дуже важливий інгредієнт, передають Патріоти України.
Дуже часто ця страва виходить сухою, а тому не дуже апетитною. Однак, кажуть досвідчені кулінари, є один секретний інгредієнт, який швидко покращує смакові якості та консистенцію картопляного пюре. Його потрібно додати зовсім небагато.
Додатково страва стає не лише кремоподібною, але й дуже ситною.
Отже, який секрет ідеального картопляного пюре? Все надзвичайно просто. Потрібно, насамперед, після варіння картоплі ретельно обробити її товкачем до стану пюре.
Після цього кроку більшість українців додають молоко та розм'якшене вершкове масло. Але кулінари радять також додати одну столову ложку жирної сметани. Бажано, щоб жирність цього кисломолочного продукту була 20% і вище.
Не слід додавати більше сметани, ніж радять фахівці. Інакше, страва вийде надто кислою, що може сподобатися далеко не всім.
Перед подаванням на стіл, страву слід ретельно перемішати, можна додати подрібнену зелень. Картопляне пюре зі сметаною стає більш апетитним, ніжним та смачним.
В Україні правоохоронні органи почали більш суворо контролювати дотримання правил дорожнього руху, зокрема щодо проїзду пішохідних переходів. Водії, які не надають переваги пішоходам, можуть бути оштрафовані за порушення цього важливого правила. Про це...
23 лютого (8 березня за старим стилем) вірян відзначають день пам'яті священномученика Полікарпа, єпископа Смирнського. Крім того відзначається Тиждень м'ясопусний, про Страшний суд. За юліанським календарем - день пам'яті преподобного Прохора, чудотв...