Страви з печінки будуть тільки тоді смачними, коли вона м’яка. Щоб цього домогтися, потрібно знати кілька простих правил.
Основне правило – не смажити печінку надто довго. Навіть на малому вогні цей субпродукт зробиться жорстким, якщо його смажити понад 0,5 години. Тому спочатку потрібно обсмажити цибулю майже до готовності, а вже тільки тоді додавати печінку. Печінка готова тоді, коли при проколюванні виділяється прозорий сік. Тоді її потрібно знімати з вогню.
Ще однією умовою м’якості є нарізання печінки великими шматками. Як би ви не різали – кубиками чи смужками, шматки мають бути досить великими, приблизно як сірникова коробка.
Жорсткості печінці, особливо свинячої та телячої, надають не видалені плівки. Пташину печінку можна не очищати.
А от мити печінку треба всяку, причому в холодній воді. Також при смаженні печінку слід часто помішувати.
Хоча всі власники домашніх тварин повинні відповідально ставитись до потреб своєї собаки, є певні породи, які мають нижчу потребу у фізичних вправах протягом дня, передають Патріоти України. Вони ідеально підходять для тих, у кого є проблеми з пересува...
Якщо під час смаження олія "стріляє" на сковороді, вам можуть знадобитися ці поради. ТСН.ua розповідає, що потрібно робити, передають Патріоти України. Якщо ви регулярно готуєте їжу на сковороді, то, напевно, вже стикалися з такою ситуацією, коли олія ...