Курячі стегна – ідеальний варіант для основної страви. Вони готуються надзвичайно легко та швидко, а також можуть набувати різноманітного смаку в залежності від додаткових інгредієнтів які використовуються, передають Патріоти України.
Фудблогерка з ніком goptarenkonatali в Instagram показала, як вона готує курячі стегна. Ці страва завжди має неперевершений смак та аромат, адже кулінарка використовує секретний інгредієнт.
Інгредієнти
Інгредієнти для маринаду
Спосіб приготування
1. Курячі стегна заливаємо маринадом та залишаємо на 2 години.
2. Викладаємо стегна у форму для запікання, додаємо цибулю.
3. Сливи розрізаємо навпіл, звільняємо від кісточки та викладаємо на м’ясо розрізом догори.
4. Зверху викладаємо шматочки вершкового масла і гілочку розмарину або чабрецю.
5. Накриваємо форму фольгою і відправляємо у розігріту духовку до 220 градусів на 30 хвилин
6. Знімаємо фольгу і запікаємо ще 15 хвилин.
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...