
Курячі стегна – ідеальний варіант для основної страви. Вони готуються надзвичайно легко та швидко, а також можуть набувати різноманітного смаку в залежності від додаткових інгредієнтів які використовуються, передають Патріоти України.
Фудблогерка з ніком goptarenkonatali в Instagram показала, як вона готує курячі стегна. Ці страва завжди має неперевершений смак та аромат, адже кулінарка використовує секретний інгредієнт.
Інгредієнти
Інгредієнти для маринаду
Спосіб приготування
1. Курячі стегна заливаємо маринадом та залишаємо на 2 години.
2. Викладаємо стегна у форму для запікання, додаємо цибулю.
3. Сливи розрізаємо навпіл, звільняємо від кісточки та викладаємо на м’ясо розрізом догори.
4. Зверху викладаємо шматочки вершкового масла і гілочку розмарину або чабрецю.
5. Накриваємо форму фольгою і відправляємо у розігріту духовку до 220 градусів на 30 хвилин
6. Знімаємо фольгу і запікаємо ще 15 хвилин.
Психологічні тести на основі візуальних асоціацій стають дедалі популярнішими, адже вони допомагають швидко й ненав’язливо краще зрозуміти себе. Хоч такі методи не замінюють консультацію фахівця, вони можуть підказати, як ви поводитеся в напружених сит...
27 листопада за новим церковним календарем (10 грудня за старим) - день пам'яті преподобного Романа Антіохійського (у народі - Романів день - ПУ), а також чудотворної ікони Божої Матері "Знамення" - однієї з найшанованіших у Православ'ї. За юліанським...