Користувач китайського порталу WeChat перерахував чотири головні небезпечні помилки під час миття посуду. За його словами, такі процедури провокують розмноження бактерій і ще більше забруднюють кухонне начиння, передають Патріоти України.
Експерт стверджує, що на брудній губці мешкають 19 видів патогенів, серед яких смертельно небезпечні – кишкова паличка, сальмонела, золотистий стафілокок та кандида біла. За словами користувача WeChat, за один тиждень на новій губці легко накопичується до 2,2 мільярда бактерій, які можуть спричинити різні захворювання. Тому її потрібно регулярно змінювати.
Також експерт рекомендує користуватися кількома губками окремо для кожної поверхні. Їх важливо висушувати, провітрювати, регулярно обдавати окропом, а також міняти щонайменше раз на два тижні.
Ще одне правило – не складати брудні тарілки стопкою одна на одну. Таким чином забруднюється дно посуду, що збільшує час його миття. Насамперед користувач WeChat радить промити менш брудний посуд і окремо очищати ємності з-під сирого м'яса.
Важливо зливати воду і витирати чисте кухонне начиння насухо перед тим, як скласти його в шафу. Це правило експерт аргументує тим, що у залишках води розмножаться бактерії, а якщо вода застоюється у металевому посуді, то його покриє іржа.
І насамкінець, користувач WeChat рекомендує дезінфікувати столові прилади. Достатньо прокип'ятити їх протягом десяти хвилин.
Жінки у бажанні стати привабливими для чоловіків сідають на дієти, роблять купу косметичних процедур і намагаються досягти параметрів моделей. Однак насправді, чоловіків приваблюють зовсім інші жінки, передають Патріоти України з посиланням на дослідже...
Білий хліб має репутацію не зовсім корисного продукту, оскільки його виготовляють з очищеного борошна, позбавленого корисних частин, таких як висівки та зародки. Хоча інколи такий хліб може бути збагачений вітамінами групи В, його споживання все ж варт...