Можна тим, хто на дієті: Лікарі розповіли про надзвичайну користь соняшникового насіння

Лікарі запевняють, що цей продукт повинен з'явитися в вашому раціоні, повідомляють Патріоти України.

Насіння соняшнику позбавляє почуття голоду

Насіння соняшнику містять величезну кількість протеїну і 21 необхідний нашому організму вітамін і мінерал, включаючи 49% денної норми вітаміну Є. Насіння швидко дарує відчуття насичення, ефективно бореться з почуттям голоду і допомагає не переїдати під час основних прийомів їжі.
Допомагає "наростити" м'язи
Люди з високим відсотком м'язової маси спалюють більше калорій навіть в стані спокою - а значить, швидше скидають зайву вагу. У насінні соняшнику міститься близько 2 грамів протеїну на 10 грамів продукту.
Корисний продукт для дієти
Насіння містить велику кількість корисних волокон, які необхідні нашому організму, щоб не зриватися з дієти і відчувати менше почуття голоду.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...