На вікнах конденсат, а на підвіконні - калюжі? Цей лайфхак швидко вирішить проблему

Пластикові вікна стали важливим надбанням комфортного життя в оселі. Вони добре поглинають шум з вулиці, прекрасно захищають від вітру, можуть утримувати тепло в приміщенні. Проблема полягає в тому, що всі переваги можуть супроводжуватися створенням калюж на підвіконні від конденсату, передають Патріоти України.

Як з цим боротись

Надмірна волога з’являється в період, коли на вулиці холодно, а в приміщенні є опалення. Перепад температури створює відповідний ефект конденсату. Це тягне за собою виникнення цілого ланцюжка проблем у вигляді плісняви, поганого запаху, подальшої боротьби з цими негативними явищами та ін.

Хімічні засоби немає сенсу використовувати. Оскільки проблема полягає в перепадах температури, вони безсилі. Найдієвіший спосіб боротьби — це сіль крупного помелу. Насипте її в контейнери або інші ємності та поставте на підвіконня.

Суть полягає в тому, що сіль відмінно всотує вологу. Це допоможе зменшити її кількість, тож вікна будуть значно сухішими. Якщо сіль стала кам’яною, не поспішайте її викидати. Покладіть на деко, просушіть в духовці та поставте назад на підвіконня. Тепер ваші вікна точно будуть захищені від зайвої вологи в холодний період року.

Це зіпсує все! ТОП-8 шкідливих звичок, які прискорюють старіння

субота, 27 квітень 2024, 7:22

Експерти з довголіття виділили 8 шкідливих звичок, які змушують вас старіти швидше, передають Патріоти України. "Однією з основних ознак старіння є накопичення клітинних ушкоджень, які призводять до дисфункції органів і, в кінцевому підсумку, до смерті...

Жіночий психологічний тест: Лотерейний квиток визначить ваш ідеал чоловіка

субота, 27 квітень 2024, 7:14

Зустріти ідеального партнера щастить не кожному, і пошук кохання багато в чому схожий на лотерею чи рулетку. Обирай білет і дізнайтеся, який чоловік є вашим ідеалом, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть лотерейний квиток. Ваш в...