Багато людей віддають перевагу яєчні на сніданок - це швидка і легка у приготуванні їжа. Однак при неправильному приготовані яйця виділять зайву рідину та стануть гумовими, передають Патріоти України.
Як пише Daily meal, існує французька техніка, яка допоможе отримати кремову та однорідну текстуру. Ключ до отримання ідеальних яєць — зменшити вогонь і дати їм трохи більше часу.
Зазначається, що повільне приготування має велике значення. Це надає більше контролю над текстурою. Ви можете навіть додати молоко, воду чи вершки, якщо дотримаєтесь головного правила.
За словами знаменитого французького шеф-кухаря Жака Пепена, суть цієї техніки полягає у тому, щоб запобігти переварюванню яєць. Для цього готуйте їх на середньо-слабкому вогні і безперервно помішуйте протягом усього процесу приготування. Також можна або готувати на водяній бані або періодично знімати сковорідку з вогню й не давати яйцям перегрітися. Усі три методи працюють, хоча останній буде швидший. Приготування на слабкому вогні може розтягнутися на 20 хвилин.
Коли яйця майже готові, Жак Пепін прибирає їх з вогню і додає більш холодний інгредієнт, щоб зупинити приготування. Зокрема, це може бути якийсь соус чи навіть декілька столових ложок збитих яєць.
Безперервне помішування ж потрібне для утворення дрібної, ніжної маси. Вона відрізняється від звичної, більш твердої консистенції.
Деякі можуть злякатися, чи безпечно їсти такі яйця. Для цього треба дотриматись двох правил:
Подавати цю яєчню завжди краще гарячою або розігрітою за потребою.
З цього року почав діяти Закон «Про обов’язкове страхування…», що суттєво змінив правила на страховому ринку нашої країни. Дали старт поступовому підвищенню максимальних розмірів страхових виплат та наближенню їх до європейських стандартів. Крім того, ...
Полуниця – улюблений фрукт, як дітей, так і дорослих. Для того, щоб виростити її вдома, треба знати кілька нюансів. Наприклад, варто удобрювати її тричі на рік, щоб вона давала гарні плоди. Це пов’язано з тим, що полуниця зазвичай росте кілька років пі...