Навіщо класти хліб на сковороду під час смаження котлет - кулінарна хитрість, яка врятує фігуру

Хто ж не любить відрізати та з’їсти шматок ароматної свіжої, щойно випеченої булочки! Хліб досить активно використовується досвідченими кулінарами - з ним улюблений борщ здається ще смачнішим, а намазки із хлібом чудово втамовують голод, передають Патріоти України.

Однак не всі знають, навіщо використовувати хліб під час смаження котлет чи м’ясних страв. Разом з Рixelinform розповімо про цей хитрий трюк.

Навіщо господарки кладуть хліб під час смаження м’ясних продуктів

Виявляється, хліб може бути рятівним продуктом для тих, хто не любить надмірно жирних страв. Надлишок жиру не тільки робить їжу шкідливою, а й негативно впливає на смакові якості. Щоб уникнути цього, потрібно просто відправити на сковорідку шматок хліба. Надлишок масла і жир, що виділився, вбереться в хлібобулочний виріб і ваші котлетки будуть ще смачніші.

Але запам’ятайте: для цього найкраще використовувати черству скоринку хліба. Вона зможе довше зберігати форму на сковороді та прибрати більше жиру. Також не забувайте своєчасно витягувати хліб зі сковорідки. Якщо він розвалиться під час приготування м’яса, це не надасть страві апетитності.

Дачникам на замітку! Що посадити біля винограду, щоб отримати хороший врожай

четвер, 24 квітень 2025, 18:30

Якщо у вас невелика ділянка, то організувати окреме місце для кожної культури складно. Однак деякі рослини, кущі та дерева можна садити поряд. Що посадити біля винограду, якщо ви хочете потім отримати соковиті та великі ягоди — читайте в матеріалі ТСН....

А ви це знали? Що не можна готувати в алюмінієвих каструлях

четвер, 24 квітень 2025, 16:47

Алюмінієві каструлі є майже на кожній кухні. Вони легкі, зручні й недорогі. Але не все можна в них готувати. Деякі продукти можуть зіпсувати і смак страви, і сам посуд. Щоб уникнути помилок, варто знати, які страви алюміній не "любить". Редакція FoodOb...