Навіщо класти хліб на сковороду під час смаження котлет - кулінарна хитрість, яка врятує фігуру

Хто ж не любить відрізати та з’їсти шматок ароматної свіжої, щойно випеченої булочки! Хліб досить активно використовується досвідченими кулінарами - з ним улюблений борщ здається ще смачнішим, а намазки із хлібом чудово втамовують голод, передають Патріоти України.

Однак не всі знають, навіщо використовувати хліб під час смаження котлет чи м’ясних страв. Разом з Рixelinform розповімо про цей хитрий трюк.

Навіщо господарки кладуть хліб під час смаження м’ясних продуктів

Виявляється, хліб може бути рятівним продуктом для тих, хто не любить надмірно жирних страв. Надлишок жиру не тільки робить їжу шкідливою, а й негативно впливає на смакові якості. Щоб уникнути цього, потрібно просто відправити на сковорідку шматок хліба. Надлишок масла і жир, що виділився, вбереться в хлібобулочний виріб і ваші котлетки будуть ще смачніші.

Але запам’ятайте: для цього найкраще використовувати черству скоринку хліба. Вона зможе довше зберігати форму на сковороді та прибрати більше жиру. Також не забувайте своєчасно витягувати хліб зі сковорідки. Якщо він розвалиться під час приготування м’яса, це не надасть страві апетитності.

Це така смакота! Соковита запіканка з куркою та броколі

середа, 10 грудень 2025, 13:08

Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.

Це справді працює! Як видалити цвіль у ванній кімнаті і прибрати грибок

середа, 10 грудень 2025, 12:45

Поява грибка у ванній кімнаті - поширена проблема. Він псує вигляд приміщення та шкодить здоров’ю. Спори цвілі потрапляють у легені, викликають алергії, бронхіальні хвороби, проблеми з травленням і навіть онкологію. Особливо небезпечна чорна цвіль, яка...