Багато господинь вже починають готуватися до світлого свята Великодня. Адже треба знайти рецепт найсмачнішої паски, підготувати барвники для яєць - це лише мала частина клопоту, передають Патріоти України.
Але тут проблеми можуть підкрастись непомітно. Справа в тому, що фарба ляже ідеально тільки в тому випадку, якщо у вас буде добре зварене яйця, а шкаралупа не трісне. Але ж яйце може тріснути будь-якої хвилини.
Все просто: щоб шкаралупа не тріснула, вам необхідно додати у воду при варінні часточку лимона або трохи лимонного соку. Температура води не відіграє ролі, все одно сік лимона вбереже шкаралупу від "травм".
До речі, за допомогою такого лайфхака можна досягти того, що під час очищення яєць шкаралупа з них просто злітатиме. Таким чином ви вб’єте двох зайців. Після варіння яєць гарячу воду потрібно змити і залити продукт холодною водою. За кілька хвилин її потрібно буде поміняти.
Багато хто з нас чув про чотири типи особистості за Гіппократом: сангвінік, меланхолік, холерик і флегматик. Здивує, але характеристика "батька медицини" з V століття до н.е. досі актуальна, хоча не єдина. Інтерес до нових методів дослідження особистос...
Це оптичне ілюзія - тест, який допоможе виявити твої основні риси особистості, передають Патріоти України. Це зображення дасть відповідь на питання, чи ближче ти до «псиних» чи «кітячих» рис характеру. Складно в це повірити? Давай перевіримо, скільки в...