Багато господинь вже починають готуватися до світлого свята Великодня. Адже треба знайти рецепт найсмачнішої паски, підготувати барвники для яєць - це лише мала частина клопоту, передають Патріоти України.
Але тут проблеми можуть підкрастись непомітно. Справа в тому, що фарба ляже ідеально тільки в тому випадку, якщо у вас буде добре зварене яйця, а шкаралупа не трісне. Але ж яйце може тріснути будь-якої хвилини.
Все просто: щоб шкаралупа не тріснула, вам необхідно додати у воду при варінні часточку лимона або трохи лимонного соку. Температура води не відіграє ролі, все одно сік лимона вбереже шкаралупу від "травм".
До речі, за допомогою такого лайфхака можна досягти того, що під час очищення яєць шкаралупа з них просто злітатиме. Таким чином ви вб’єте двох зайців. Після варіння яєць гарячу воду потрібно змити і залити продукт холодною водою. За кілька хвилин її потрібно буде поміняти.
Смартфони часто звинувачують у тому, що вони заважають зосередитися, проте нове дослідження, опубліковане у Frontiers in Computer Science, доводить, що люди відвертають увагу незалежно від наявності телефону поруч, передають Патріоти України. Експериме...
У квітні очікується кілька днів з невеликими та помірними магнітними бурями. Однак сильних цього місяця не передбачається. Про це йдеться у 27-денному прогнозі космічної погоди від Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США (NOAA)...