Навіщо заморожувати м’ясо перед приготуванням - кулінарна хитрість

Більшість господинь знає, що якщо готувати заморожене м’ясо, воно може не проваритися або не прожаритися, до того ж часто виходить жорстким, передають Патріоти України.

Але щодо стейків, то кажуть, що попередня заморозка йде їм тільки на користь.

До речі, у морозилці такі м’ясні заготовки зберігаються від 4 до 12 місяців.

Як приготувати стейк?

Якщо у рецепті виключено маринад, то м’ясо можна не розморожувати. Вважається, що у замороженому вигляді воно збереже більше вологи.

Зовні стейк вийде рум’яніший, а всередині буде соковитим і м’яким.

На сковороду потрібно налити олію без запаху, розігріти її і можна почати обсмажувати по 90 секунд з кожного боку. За цей час з кожного боку напівфабрикату має з’явитися скоринка.

Далі м’ясо знімають та відправляють у розігріту до 135 градусів Цельсія духовку. Тут його готують до середньої прожарки.

Вважається, що ідеальний стейк – це той, у якому температура тримається в межах 50 градусів.

Джерело: ПростоВей

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...

Не робіть помилок! Ви будете старіти швидше, якщо спите в ліжку в цій позі

п’ятниця, 31 січень 2025, 8:56

Лікар попередив, що поширеною нічною звичкою може бути старіння шкіри під час сну. За його словами, ця рутина не тільки спричиняє розвиток зморшок, але й може призвести до асиметрії обличчя. Про що саме йде мова, передають Патріоти України з посиланням...