
Більшість господинь знає, що якщо готувати заморожене м’ясо, воно може не проваритися або не прожаритися, до того ж часто виходить жорстким, передають Патріоти України.
Але щодо стейків, то кажуть, що попередня заморозка йде їм тільки на користь.
До речі, у морозилці такі м’ясні заготовки зберігаються від 4 до 12 місяців.
Якщо у рецепті виключено маринад, то м’ясо можна не розморожувати. Вважається, що у замороженому вигляді воно збереже більше вологи.
Зовні стейк вийде рум’яніший, а всередині буде соковитим і м’яким.
На сковороду потрібно налити олію без запаху, розігріти її і можна почати обсмажувати по 90 секунд з кожного боку. За цей час з кожного боку напівфабрикату має з’явитися скоринка.
Далі м’ясо знімають та відправляють у розігріту до 135 градусів Цельсія духовку. Тут його готують до середньої прожарки.
Вважається, що ідеальний стейк – це той, у якому температура тримається в межах 50 градусів.
Психологічні тести на основі візуальних асоціацій стають дедалі популярнішими, адже вони допомагають швидко й ненав’язливо краще зрозуміти себе. Хоч такі методи не замінюють консультацію фахівця, вони можуть підказати, як ви поводитеся в напружених сит...
27 листопада за новим церковним календарем (10 грудня за старим) - день пам'яті преподобного Романа Антіохійського (у народі - Романів день - ПУ), а також чудотворної ікони Божої Матері "Знамення" - однієї з найшанованіших у Православ'ї. За юліанським...