Навіщо заморожувати м’ясо перед приготуванням - кулінарна хитрість

Більшість господинь знає, що якщо готувати заморожене м’ясо, воно може не проваритися або не прожаритися, до того ж часто виходить жорстким, передають Патріоти України.

Але щодо стейків, то кажуть, що попередня заморозка йде їм тільки на користь.

До речі, у морозилці такі м’ясні заготовки зберігаються від 4 до 12 місяців.

Як приготувати стейк?

Якщо у рецепті виключено маринад, то м’ясо можна не розморожувати. Вважається, що у замороженому вигляді воно збереже більше вологи.

Зовні стейк вийде рум’яніший, а всередині буде соковитим і м’яким.

На сковороду потрібно налити олію без запаху, розігріти її і можна почати обсмажувати по 90 секунд з кожного боку. За цей час з кожного боку напівфабрикату має з’явитися скоринка.

Далі м’ясо знімають та відправляють у розігріту до 135 градусів Цельсія духовку. Тут його готують до середньої прожарки.

Вважається, що ідеальний стейк – це той, у якому температура тримається в межах 50 градусів.

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Яке дерево посадити біля будинку, щоб у ньому завжди панувало щастя

середа, 4 вересень 2024, 23:10

Дерева здавна відіграють важливу роль у народних віруваннях, оточені безліччю забобонів і прикмет. Кожне дерево має свою символіку й енергетику, яка, згідно з повір'ями, може впливати на наше життя та долю, передають Патріоти України. РБК-Україна (прое...

Оцінять всі! Як зробити піцу на лаваші за 15 хвилин

середа, 4 вересень 2024, 18:13

Якщо хочете порадувати своїх рідних піцою, а часу на приготування тіста немає, то спробуйте зробити швидку піцу на лаваші. Вона готується за 15 хвилин, передають Патріоти України. Для цього вам треба купити дві упаковки круглих лавашів. Щоб їх було 4 ш...