Кисломолочний сир - це джерело великої кількості поживних речовин та вітамінів. До того ж, продукт є основою для багатьох традиційних страв, які люблять дорослі та діти. І саме таким великим попитом користуються недобросовісні виробники. Тому у споживачів є ризик придбати підробку, передають Патріоти України.
Що можуть додавати у кисломолочний сир, для збільшення об'єму
Це може бути крохмаль. рослинні жири, крейда, сода. Усі ці компоненти можуть приховати несвіжість продукту, додають привабливого вигляду. За допомогою них можна зекономити на виробництві.
Чим заміняють молочний жир
Головний шкідливий компонент підробленого сиру – це пальмова олія. Вона є основним замінником молочного жиру. Додавання такого компоненту ніяк не регулюється, тому кількість визначити неможливо.
Як відрізнити якісний та натуральний сир від підробки:
Кількість молочнокислих бактерій
Допустимий показник – це не нижче 1х10 "6 ДЕЕ на 1 грам;
Склад
Підробка не включатиме характерні для натурального товару компоненти. Тому на поганому сирі будуть вказані лише молочні продукти, а також закваску. Якщо побачите у складі пепсин та хлористий кальцій – не переймайтесь. Для натурального сиру це характерні компоненти.
Термін придатності
Натуральний сир зберігає свіжість 3-5 діб. Найякісніший зберігається до 36 годин.
Манера, у якій ми тримаємо свій мобільний телефон, може здатися простою звичкою, але чи замислювалися ви, що вона здатна розкрити приховані риси вашої особистості? Дослідження показують, що навіть такі, здавалося б, незначні дії, як спосіб взаємодії з ...
Існує багато способів, до яких вдаються люди, аби скинути зайву вагу. Одним із популярних методів вважають корекцію раціону.Однак потенційною проблемою змін харчування може бути надмірне обмеження калорій та поживних речовин, що може підвищувати ризики...