Не ігноруйте ці зміни! Чому кішка бігає по будинку як шалена

Кішки - одні з найпопулярніших домашніх улюбленців у світі. Інколи котики підкорюють своїм характером, інколи - неймовірною зовнішністю. Однак нерідко наші улюбленці вкрай дивно поводяться, передають Патріоти України.

Власники пухнатих улюбленців чітко простежують зміну їхньої поведінки. Нерідко вона насторожує, особливо, коли кішка бігає по будинку і нявкає без очевидних причин. Уважні господарі можуть розшифрувати такі "котячі концерти". Водночас ветеранари виділяють кілька існовних причин, чому кіт веде себе як шалений.

Чому кішка бігає по будинку як шалена - основні причини

Котячі "марафони" по будинку із гучним нявканням можуть свідчити про те, що киця хоче звернути на себе увагу. Можливо, таким способом вона вирішила попросити смаколиків. Погодуйте її, приділіть увагу - у більшості випадків киця після цього заспокоюється.

Коти - дуже емпатичні тварини. Інколи кішка бігає по будинку як шалена, відчуваючи дискомфорт і тривогу. Знайдіть та усуньте причину дискомфорту.

Крім того, існує прикмета, чому кішка бігає по будинку і нявкає. За свідченнями деяких власників пухнатих, інколи вони передчували небезпеку і навіть обстріли, закликаючи своїми діями пройти у безпечне місце.

Чому кішка бігає по будинку як шалена і нявкає - інший варіант

Недосвідчені власники молодих котиків можуть не зрозуміти, чому кішки починають різко біситися. Нестерелізовані пухнастики віку статевого дозрівання у певні періоди вимагають уваги протилежної статі. У такі періоди коти можуть поводитися агресивно, бігати по будинку, дряпати меблі та голосно нявкати. Проконсультуйтеся з ветеринаром щодо того, як діяти у ситуації з вашим улюбленцем.

У деяких випадках вгамувати котячу істерику важче. Якщо звичні спроби заспокоїти улюбленця не дають результату, зверніться до ветеринара. Лікар здатен більш фахово оцінити стан кішки та визначити причину змін у її поведінці.

Родина оцінить: Як запекти картоплю з хрумкою скоринкою та м’якою всередині

середа, 24 квітень 2024, 9:12

Рецепт запеченої картоплі надзвичайно простий, але вона виходить неперевершена. Рум’яна скоринка та м’яка структура всередині нікого не залишать байдужими, передають Патріоти України. Підготуйте наступний перелік продуктів:. Для отримання найсмачнішої...

Ви будете здивовані! ТОП-5 успадкованих речей, яких не можна віддавати чи викидати, щоб не втратити везіння

середа, 24 квітень 2024, 8:44

Успадковані прикраси чи предмети побуту наділяють своїх нових власників силою, успіхом і щастям, передають Патріоти України. Є такі старовинні речі, що передаються з покоління в покоління, і вони несуть вкрай потужну енергетику роду. Адже здатні підси...