Не хлібниця: Ось де найкраще зберігати хліб, щоб він не зіпсувався до 6 місяців

Найзатребуваніший продукт, який їдять усі - хліб. Варто зазначити, що фахівці радять їсти не білий, а саме житній, він вважається корисним. Але треба знати, що його не рекомендують людям із кислотозалежними захворюваннями: гастритами, виразковими хворобами, частково панкреатопатією, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, де найкраще зберігати хліб, щоб він не зіпсувався та був свіжим та безпечним до 6 місяців.

Який хліб найкорисніший

1. Як не можна зберігати хліб

Якщо не хочете, щоб на хлібі утворилася пліснява, не загортайте її в поліетиленовий пакет. Краще загорніть хліб у паперовий пакет і потім тільки в поліетиленову або харчову плівку. Вологу, яка випаровуватиметься з хліба, поглине папір, і хліб залишиться свіжим та безпечним.

Де найкраще зберігати хліб

Дуже важливо – не загортати гарячий хліб у пакет, він одразу стане вологим! Дайте йому охолонути, потім загорніть у папір, а потім перекладіть у пакет.

2. Де найкраще зберігати хліб

Найкраще місце для зберігання хліба – не холодильник, а морозилка, але в холодильнику також можна його зберігати, але не потрібно його загортати у пакет, перекладіть у папір.

Де зберігати хліб, щоб він не зіпсувався

3. Як правильно зберігати хліб у морозилці

Хліб можна помістити в морозилку прямо в пакеті, а також можна перекласти в харчову плівку або фольгу.

Як правильно заморозити хліб

Розморожувати хліб із морозилки краще за кімнатної температури!

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...