
Українці з нетерпінням чекають сезону домашніх заготовок - і квашені огірки тут улюбленці №1. Рецептів у мережі безліч, але один перевірений поколіннями варіант виділяється серед усіх. Його зберігала у таємниці не одна бабуся - і недарма, передають Патріоти України.
Це не просто смачна закуска до картоплі або борщу. Квашені огірки — натуральний пробіотик, що:
Крім того, вони містять вітаміни A, C, E, K, а також калій, магній, фосфор і кальцій. Високий вміст клітковини сприяє зниженню рівня холестерину і покращує перистальтику кишківника.
Щоб огірки вдалися хрумкими та смачними, важливо:
Цей рецепт ідеально підходить і для зберігання на зиму. Огірки не розкисають, не втрачають кольору й залишаються апетитно хрумкими навіть через пів року.
Що дозволяє деяким людям доживати до 100 років у відмінній формі? Відомий кардіолог доктор Ерик Топол стверджує, що секрет простіший, ніж ми думаємо. Після багатьох років досліджень він виділив п’ять ключових принципів здорового способу життя, які не в...
Сон - це не розкіш, а необхідна умова для здоров’я, гарного настрою і концентрації. Проте навколо сну існує безліч міфів, які можуть серйозно шкодити нашому відпочинку. Польський психотерапевт Матеуш Майхжак розвінчав найпоширеніші з них і пояснив, чом...