Не робіть помилок! Чому ніколи не потрібно бронювати місце 11А у літаку

Отримати зручне місце в літаку –-це наче виграти в лотерею. Потрібно, щоби було і вдосталь місця для ніг, і сусіди не турбували, коли їм потрібно встати, і про безпеку важливо не забувати. Чимало пасажирів готові доплачувати за хороше місце, передають Патріоти України.

Щоби розпитати про тонкощі правильного вибору сидіння в літаку видання Express звернулось до експертів. І вони порекомендували під час реєстрації на рейс враховувати близькість туалету при виборі місця, щоб забезпечити собі більший комфорт.

Подумайте, як часто вам потрібно відвідувати туалет. Якщо вам доводиться багато разів вставати, врахуйте це при виборі розташування. Зазвичай туалетні кімнаті знаходяться у передній та задній частині салону. Тому намагайтеся сідати ближче до них, коли це можливо, і уникайте середини літака.

Оптимальним вибором в такому разі стане місце 4С. Воно розташоване досить близько до туалету, але при цьому тут вас уже не потривожать специфічні запахи та люди, що стоять у черзі.

А от чи не найгіршим варіантом стане місце 11А. Воно не тільки знаходиться далеко від туалету, це ще й крісло біля зовнішнього краю салону, тому в разі потреби вам доведеться піднімати весь ряд, щоби вийти. Можна було би розраховувати, що весь цей дискомфорт компенсує близькість ілюмінатора, але зазвичай саме це місце розташоване біля глухої стіни.

Ще один нюанс, про який варто подумати, це як часто ви встаєте, щоби розім’ятись в дорозі. Якщо вам потрібно час від часу робити кілька кроків по салону, віддавайте перевагу місцю біля проходу. Так, ви не зможете милуватись краєвидами землі з висоти, зате вам буде дуже просто подбати про своє самопочуття в польоті.

Лише спробуйте! Ароматне м’ясо по-тайськи, що тане в роті

неділя, 18 серпень 2024, 19:00

Якщо ви хочете приготувати оригінально м’ясо до гарніру, то пропонуємо вам цей рецепт. Смак вразить овочевими нотками та ніжністю м’ясних волокон, передають Патріоти України. Інгредієнти:М’ясо – 0,5 кг.Цибуля – 2 шт.Болгарський перець – 1 шт.Огірки сві...

Чим посипати печінку перед смаженням, щоб страва вийшла м’якою

неділя, 18 серпень 2024, 14:00

Смажена яловича або свиняча печінка – одна з улюблених страв багатьох гурманів. Однак далеко не завжди така трапеза радує кулінарів, адже страва може вийти дуже жорсткою. Навряд чи людина отримає задоволення від вживання блюда з такою консистенцією, пе...