Не робіть так! Які помилки робить кожна друга господиня під час варіння моркви


Морква є одним з небагатьох овочів, які корисно вживати у вареному вигляді. Головною властивістю відвареної моркви вважають значний рівень антиоксидантів, що підвищується саме після теплової обробки. Але якщо неправильно варити моркву, то користі буде замало, передають Патріоти України.

Подробиці

Навіть господині з досвідом не всі знають, що під час варіння моркви, не можна відкривати кришку. А все тому, що має бути збережена постійно однакова температура, так вітаміни будуть в овочеві, а не у воді.

Оптимальний час варіння до 30 хвилин. Якщо ви варите моркву разом із буряком, наприклад, на вінегрет, то спочатку треба витягнути моркву, а потім ще 10-15 хвилин доварювати буряк.

Моркву треба варити у шкірці, а також не обрізати хвостики, оскільки вони можуть стати “каналом”, через який “втіче” вся користь моркви. Морква варена з шкіркою буде соковитою та ніжною.

Ніколи не додавайте сіль під час варіння, інакше морква буде дубова.

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Яке дерево посадити біля будинку, щоб у ньому завжди панувало щастя

середа, 4 вересень 2024, 23:10

Дерева здавна відіграють важливу роль у народних віруваннях, оточені безліччю забобонів і прикмет. Кожне дерево має свою символіку й енергетику, яка, згідно з повір'ями, може впливати на наше життя та долю, передають Патріоти України. РБК-Україна (прое...

Оцінять всі! Як зробити піцу на лаваші за 15 хвилин

середа, 4 вересень 2024, 18:13

Якщо хочете порадувати своїх рідних піцою, а часу на приготування тіста немає, то спробуйте зробити швидку піцу на лаваші. Вона готується за 15 хвилин, передають Патріоти України. Для цього вам треба купити дві упаковки круглих лавашів. Щоб їх було 4 ш...