Не робіть так! Названо продукт, який зіпсує будь-який омлет

Ідеальний омлет - пишний, ніжний, повітряний та апетитний. Але страва часто виходить невдалою. Причина - у використанні борошна. Розповідаємо про це разом із Pixelinform, передають Патріоти України.

Чому не варто додавати в омлет борошно?

Всупереч поширеній думці, цей інгредієнт омлету зовсім не потрібен. Річ у тім, що він робить масу більш щільною. Звісно, завдяки йому омлет набуває цілісності, втім, саме борошно у складі робить страву несмачною, позбавляє її ніжності та псує текстуру.

Як правильно готувати омлет

Для ідеального омлету потрібні лише два продукти — яйця та молоко. Збиваємо їх вінчиком, трохи підсолюємо. Одразу після збивання виливаємо масу на розігріту сковороду з товстим дном, покриту шаром олії.

Одразу після цього накриваємо сковороду кришкою та зменшуємо вогонь. Краще не знімати кришку до самого завершення приготування страви.

А ви це знали? Заряджання смартфона можна прискорити натисканням лише однієї кнопки

четвер, 9 травень 2024, 18:45

Наразі багато людей користуються смартфонами, але зазвичай ігнорують сім правил правильної зарядки гаджета. Втім, бувають випадки, коли телефон потрібно дуже швидко зарядити. Виявляється, достатньо натиснути на смартфоні одну кнопку, щоб зарядка відбув...

Дізнайтеся свій душевний стан - тест у картинці

четвер, 9 травень 2024, 18:12

Душевний стан людини не визначається його настроєм або характером. Цей показник залежить від наявності негативних емоцій і переживань, а також від того, як людина на них реагує. Часто ми настільки глибоко ховаємо почуття, що самі насилу можемо оцінити ...