Ідеальний омлет - пишний, ніжний, повітряний та апетитний. Але страва часто виходить невдалою. Причина - у використанні борошна. Розповідаємо про це разом із Pixelinform, передають Патріоти України.
Всупереч поширеній думці, цей інгредієнт омлету зовсім не потрібен. Річ у тім, що він робить масу більш щільною. Звісно, завдяки йому омлет набуває цілісності, втім, саме борошно у складі робить страву несмачною, позбавляє її ніжності та псує текстуру.
Для ідеального омлету потрібні лише два продукти — яйця та молоко. Збиваємо їх вінчиком, трохи підсолюємо. Одразу після збивання виливаємо масу на розігріту сковороду з товстим дном, покриту шаром олії.
Одразу після цього накриваємо сковороду кришкою та зменшуємо вогонь. Краще не знімати кришку до самого завершення приготування страви.
У кожного з нас є улюблені ласощі - хтось не уявляє дня без жувальних ведмедиків, інші шаленіють від печива, а дехто не пройде повз цукерок чи солодкої вати. Але твій вибір улюбленої смакоти може розкрити про тебе більше, ніж ти думаєш, передають Патрі...
Якщо ви доглядаєте свої кімнатні рослини точно так, як рекомендують інструкції, а вони все одно почуваються не надто добре, можливо, ви припускаєтесь помилки у виборі води для поливу. Якість рідини дуже важлива для підтримання здоров’я квітів, передают...