Не робіть так! Названо продукт, який зіпсує будь-який омлет

Ідеальний омлет - пишний, ніжний, повітряний та апетитний. Але страва часто виходить невдалою. Причина - у використанні борошна. Розповідаємо про це разом із Pixelinform, передають Патріоти України.

Чому не варто додавати в омлет борошно?

Всупереч поширеній думці, цей інгредієнт омлету зовсім не потрібен. Річ у тім, що він робить масу більш щільною. Звісно, завдяки йому омлет набуває цілісності, втім, саме борошно у складі робить страву несмачною, позбавляє її ніжності та псує текстуру.

Як правильно готувати омлет

Для ідеального омлету потрібні лише два продукти — яйця та молоко. Збиваємо їх вінчиком, трохи підсолюємо. Одразу після збивання виливаємо масу на розігріту сковороду з товстим дном, покриту шаром олії.

Одразу після цього накриваємо сковороду кришкою та зменшуємо вогонь. Краще не знімати кришку до самого завершення приготування страви.

Перевірте себе! Простий психологічний тест розкриє вашу найсильнішу рису характеру

четвер, 11 грудень 2025, 13:05

Тести на особистість - чудовий спосіб дізнатися більше про себе та зрозуміти, як ви взаємодієте зі світом. Вони схожі на подорож у глибини власної свідомості, адже допомагають виявити навіть найдрібніші риси характеру, передають Патріоти України. Чому ...

Вчені підтверджують: Їжа, приготовлена близькими, смачніша - і ось чому

четвер, 11 грудень 2025, 12:45

Ви коли-небудь помічали, що мамине печиво чи булочки вашої бабусі завжди смачніші, ніж у будь-якій пекарні? Нові дослідження доводять: справа не лише в інгредієнтах, а в чомусь значно глибшому, передають Патріоти України. . Секрет – любов. . Дослідже...