Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, передають Патріоти України.
Страва виходить смачною не у всіх випадках. І найпоширенішою причиною кулінарної невдачі є додавання зайвих інгредієнтів. Про які продукти йдеться?
Звичка додавати яєчний компонент у котлетний фарш є у багатьох господарок. Особливо у представниць старшого покоління.
Однак у наш час, коли проблем із доступом до тих чи інших продуктів уже немає, а потреба в економії м’ясних інгредієнтів відпала, використовувати яйця безглуздо.
Справа в тому, що фарш із достатньою кількістю м’яса та помірною кількістю хліба не потрібно «скріплювати»: котлети не розпадуться на сковороді.
А от якщо в м’ясній основі все ж таки буде присутній яєчний інгредієнт, то страва може втратити соковитість і вийде «гумовою».
Деякі господині вважають, що додавання до фаршу цього напою сприятиме суттєвому покращенню смаку майбутньої страви.
Насправді страва, навпаки, може виявитися менш апетитною. Причина – поєднання молочного та м’ясного білків. Котлети, швидше за все, втратять м’ясний сік і стануть занадто жорсткими.
Тому від використання молока у фарші бажано відмовитись. А замочувати батон варто у простій воді.
Якщо ви хочете покращити смак котлет, то краще додати до м’ясної основи не молоко, а вершкове масло.
З віком увесь наш організм, поступово стає дедалі слабшим і гірше функціонує. Однак нещодавно вчені з'ясували, що чоловіки, які п'ють певний напій, захищають його від можливої дисфункції, передають Патріоти України. . Нещодавнє дослідження вказало на ...
Вода з лимоном часто згадується як один із засобів для схуднення, але важливо розуміти, що сама по собі вода з лимоном не є чудодійним засобом для зниження ваги. Однак вона може сприяти процесу схуднення, якщо використовується як частина здорового спос...