Котлети є дуже поширеною стравою, але не всі кулінари можуть похвалитися тим, що вона завжди виходить ідеальною. Іноді ми несвідомо робимо грубі помилки, через які якість м’ясного продукту стає значно нижчою. Які недоліки призводять до провалу на кухні, передають Патріоти України.
Багато хто досі вірить у те, що кухарі додають у фарш хліб лише для того, щоб заощадити. Це, звичайно ж, помилка.
Саме хліб допоможе приготувати смачну, пишну та соковиту страву з м’яса.
Кухарі не мають однозначної думки щодо того, чи варто взагалі вводити у фарш яйця. Це залежить від ваших смакових уподобань.
Якщо ви хочете, щоб котлети вийшли гідної якості, то не переборщите: одного яйця на порцію котлет буде достатньо.
Замість свіжої цибулі можна додати обсмажений овоч із часником. Такі котлети зможуть запам’ятатися всім своїм смаком.
Якщо ви хочете, щоб страва вийшла ще більш соковитою, то у фарш варто ввести трохи олії або сала.
Ніколи не забувайте про цю важливу деталь: саме завдяки паніровці м’ясо досягає ідеальної прожарки. А ось продукт для панування можна вибирати будь-який – це не є критичним.Котлети є дуже поширеною стравою, але не всі кулінари можуть похвалитися тим, що вона завжди виходить ідеальною. Іноді ми несвідомо робимо грубі помилки, через які якість м’ясного продукту стає значно нижчою. Які недоліки призводять до провалу на кухні
Багато хто досі вірить у те, що кухарі додають у фарш хліб лише для того, щоб заощадити. Це, звичайно ж, помилка.
Саме хліб допоможе приготувати смачну, пишну та соковиту страву з м’яса.
Кухарі не мають однозначної думки щодо того, чи варто взагалі вводити у фарш яйця. Це залежить від ваших смакових уподобань.
Якщо ви хочете, щоб котлети вийшли гідної якості, то не переборщите: одного яйця на порцію котлет буде достатньо.
Замість свіжої цибулі можна додати обсмажений овоч із часником. Такі котлети зможуть запам’ятатися всім своїм смаком.
Якщо ви хочете, щоб страва вийшла ще більш соковитою, то у фарш варто ввести трохи олії або сала.
Ніколи не забувайте про цю важливу деталь: саме завдяки паніровці м’ясо досягає ідеальної прожарки. А ось продукт для панування можна вибирати будь-який – це не є критичним.
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...