Не робіть так! Ці помилки призводять до усадки одягу

Кожна людина має улюблені речі в гардеробі, які хочеться зберегти надовго. Проте, неправильне зберігання може призвести до усадки одягу, втрати форми та кольору, передають Патріоти України.

Напевно всі вже знають, що неправильний режим прання або сушіння речей можуть їх зіпсувати. Але іноді, навіть дотримуючись усіх правил, одяг все одно псується та сідає. Про те, яких неочевидних помилок варто уникати, розповіли Нouse Digest.

Зазвичай ми зберігаємо міжсезонний одяг на горищі, у підвалі або навіть просто під ліжком. Проте в цих місцях можуть бути не найкращі умови, через які речі можуть усісти та втратити гарний вигляд.Де б ви не зберігали свій одяг, головне уникайте наступних факторів.

Висока температура та вологість

Горище, підвал або погано вентильовані приміщення зазвичай занадто вологі та жаркі для зберігання одягу. Такі умови можуть призвести до його усадки, а також до появи цвілі та неприємного запаху.

Сонячні промені

Зберігати одяг в місці, куди потрапляють прямі сонячні промені – це погана ідея. Окрім того, що він зменшиться в розмірах через тепло, тканина ще й може вигоріти.

Нестача простору

Щоб захистити одяг від вологи, деякі люди використовують вакуумні пакети. Хоча це гарний спосіб короткочасного зберігання, який значно економить місце, залишати речі стиснутими на довго не варто.

Це майже гарантовано призведе до деформації та усадки одягу.

Можна помістити одяг в звичайний мішок. Не занадто щільно, але й так, щоб між шарами тканини не могла з’явитися міль.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...