Експерти розповіли про найчастіші помилки в приготуванні овочів, які допускає практично кожен кулінар-любитель. Як правильно готувати овочеві страви, щоб не зіпсувати їх смак і користь - читайте нижче в нашому матеріалі. Про це пише Eat This, Not That, передають Патріоти України.
Так, тривала термічна обробка руйнує більшість корисних речовин, які містяться в овочах. Наприклад, при варінні такі водорозчинні мікроелементи, як рибофлавін, вітаміни В і С поглинаються водою, яку ми просто виливаємо. Псує овочі і фритюр. Адже шкода від жиру перекриває користь, яку ми можемо отримати з овочами.
Для тих, хто вважає овочевий сік дуже корисним, погані новини. Безумовно, це краще, ніж фритюр. Але пропускаючи овочі через соковидавлювач, ви викидаєте корисну клітковину, яка допоможе наситити вас, і дуже корисна для травлення. Доброю новиною тут буде те, що все ж корисні фітонутрієнти і макроелементи потраплять в організм. Але краще подрібніть овочі в блендері, а не в соковидавлювачі.
В овочах найбільше користі в шкірці та інших частинах, які ми звикли відправляти в урну. Наприклад, в шкірці огірків, картоплі, стеблах і листках броколі міститься велика кількість унікальних і необхідних нашому організму речовин.
Повернення коштів — нормальна частина сервісу, а чарджбек (спір по транзакції через банк клієнта) — ризик для доходу й репутації. Якщо поверненнями ви керуєте самі, то чарджбек б’є по комісіях, підвищує «ризиковий» рейтинг мерчанта і може призвести до ...
Народні прикмети про гроші передають багаторічний досвід людей і допомагають уникати фінансових проблем або залучати достаток, передають Патріоти України. 1. Не давайте борги на порожній шлунок Позичати гроші, коли ви самі у скруті, вважається небезпе...