Не робіть ці помилки! Чому м’ясо виходить сухим і несмачним

Червоне м’ясо є досить складним у приготуванні, оскільки найменша помилка призводить до того, що продукт стає сухим та несмачним. Тому важливо дотримуватися всіх попередніх етапів підготовки. Які помилки найчастіше призводять до того, що м’ясо стає сухим.

1. Суп

Якщо ви хочете, щоб м’ясо в супі розварилося, стало м’яким і соковитим, вам доведеться виварювати його не менше 1,5 годин. В іншому випадку воно залишиться жорстким, а сам бульйон не буде класично наваристим.

2. Відсутність маринаду

Не можна просто взяти і покласти м’ясо на сковорідку без попереднього маринування – інакше воно виходить сухим та несмачним. Тому хоча б на 1 годину залишайте продукт маринуватися.

3. Температура

Щоб м’ясо вийшло соковитим, смажити його потрібно на розпеченій сковороді та за високої температури. Також варто пам’ятати, що найкращим варіантом для м’яса є сковорідка для гриля.

4. Сіль

Вона витягує всі соки з м’яса, тому не варто дивуватися, що страва вийшла не такою, як вам хотілося. Солити м’ясо краще лише після того, як воно приготувалося.

5. Подача

Остання помилка – це намагатися з’їсти м’ясо відразу після його приготування. Страва повинна охолонути, щоб усі соки вляглись по місцях, просочивши волокна.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.