Бандерики з м‘ясом — традиційна страва нашої української кухні. Проста у приготуванні, але поживна та дуже смачна. Якщо вам раніше не доводилося готували бандериків, то обов‘язково спробуйте. Їх можна подавати на обід або на вечерю, передають Патріоти України.
Інгредієнти для тіста:
2 яйця
100 г борошна
1 ч. л. цукру
250 г молока
1 ст. л. олії
Для начинки:
400 г фаршу
1 цибулина
сіль та перець на смак
Фарш можна взяти, який вам більш до смаку. Ці інгредієнти розраховані на 10 млинців або на 20 бандериків
Візьміть миску, з‘єднайте яйця з цукром. Додайте до них сіль та борошно, змішайте до однорідної маси. Після цього влийте молоко та олію, ретельно змішайте все за допомогою вінчика.
Змастіть сковорідку олією, суміш наберіть черпаком та випікайте млинці на маленькому вогні, щоб не підрум‘янилися, їх ще доведеться обсмажувати. Посоліть, поперчіть фарш та додайте до нього цибулю.
Млинці розріжте навпіл. На край кожної половинки покладіть по столовій ложці начинки та складіть у вигляді трикутника.
Обсмажте бандерики на сковороді під кришкою до золотистого кольору, щоб м‘ясо гарно приготувалося. Найкраще страва ця страва смакує зі сметаною.
Накопичення вапняного нальоту є однією з найпоширеніших проблем у ванних кімнатах, особливо в районах з жорсткою водою. Ознакою проблеми є поганий тиск води або нерівномірний режим розпилення під час використання душу, передають Патріоти України. За сл...
Дізнайтеся, що потрібно мати з собою, які документи оформити та як підготуватися до поїздки без зайвих хвилювань . Подорожі — це не лише про емоції, а й про підготовку. Особливо, коли мова йде про перетин кордону. Навіть якщо ви вже не раз були за кор...