Не відірватися! Як приготувати смачні бандерики з м‘ясом


Бандерики з м‘ясом — традиційна страва нашої української кухні. Проста у приготуванні, але поживна та дуже смачна. Якщо вам раніше не доводилося готували бандериків, то обов‘язково спробуйте. Їх можна подавати на обід або на вечерю, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти для тіста:
2 яйця
100 г борошна
1 ч. л. цукру
250 г молока
1 ст. л. олії

Для начинки:

400 г фаршу
1 цибулина
сіль та перець на смак

Фарш можна взяти, який вам більш до смаку. Ці інгредієнти розраховані на 10 млинців або на 20 бандериків

Візьміть миску, з‘єднайте яйця з цукром. Додайте до них сіль та борошно, змішайте до однорідної маси. Після цього влийте молоко та олію, ретельно змішайте все за допомогою вінчика.

Змастіть сковорідку олією, суміш наберіть черпаком та випікайте млинці на маленькому вогні, щоб не підрум‘янилися, їх ще доведеться обсмажувати. Посоліть, поперчіть фарш та додайте до нього цибулю.

Млинці розріжте навпіл. На край кожної половинки покладіть по столовій ложці начинки та складіть у вигляді трикутника.

Обсмажте бандерики на сковороді під кришкою до золотистого кольору, щоб м‘ясо гарно приготувалося. Найкраще страва ця страва смакує зі сметаною.

Джерело: ПростоВей

Буде як новий! Названо засіб, що видалить найскладніші забруднення з килима

четвер, 18 грудень 2025, 13:10

Килими у відтінках природи стали справжнім трендом інтер'єру 2025 року, адже вони роблять оселю красивою і затишною, передають Патріоти України. Але для того, щоб претендувати на право називатися по-справжньому трендовою річчю, килим повинен відповіда...

Варто знати всім! Чому не можна приймати душ, коли працює пралка

четвер, 18 грудень 2025, 12:45

Через війну та постійні відключення світла більшість українок намагаються економно використовувати час та інші ресурси, і «вбивати одним пострілом» кількох зайців - тобто, виконувати одночасно кілька справ. До прикладу, приймати душ під час роботи прал...