
Кисломолочний сир - це дуже корисний продукт, у якому містяться важливі для організму вітаміни та елементи: В12, В2, А, а також фосфор, кальцій і натрій. Через це фахівці рекомендують їсти його хоча б 2-3 рази на тиждень. Водночас, залежно від того, у який період доби ви вживатимете сир, він може навіть нашкодити, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz зібрала інформацію та розповість, коли не можна їсти кисломолочний сир.
Коли не можна їсти сир?
Попри усі корисні властивості, даний продукт може погано засвоїтися організмом, якщо його з'їсти не у той час доби. Відтак, фахівці радять вживати кисломолочний сир та інші такого типу продукти до 16:00.
Річ у тім, що до їх складу входить молочний цукор, або лактоза, та молочний білок. Тож, вживаючи такі продукти у другій половині дня, ви ризикуєте отримати набряки та навіть підвищення жирової маси тіла.
Також варто пам'ятати, що не потрібно щоразу їсти кисломолочний сир з одним і тим же поєднанням. Це, якмінімум, може набриднути.
Для того, щоб уникнути цього, сир можна доповнити різними ягодами та фруктами. До прикладу, полуницею, яка містить вітамін С, чорницю, яка є джерелом магнію та фосфору тощо. Замість цукру у ролі підсолоджувача можна додати зовсім трохи меду. Яскравого смаку продукту надасть і кориця.
Домогосподарства, які намагаються зекономити на рахунках за електроенергію, попередили, що вимикати Wi-Fi-роутер на ніч - не найкраща ідея. Експерти пояснюють, що така "економія" може обернутися повільнішим інтернетом, додатковими витратами та навіть р...
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.