Особливого смаку страві надають ароматні трави: запаморочливий аромат чебрецю відчується за кілька метрів, передають Патріоти України.
Якщо для вас це перебір, кладіть менше або складіть за бажанням букет з тимьяна, майорану і розмарину. Для більшого аромату гвоздику і чорний перець перемелюйте безпосередньо перед приготуванням страви. Апетит вже вирує! В ідеалі потрібна сковорода чавунна. Якщо такої немає, використовуйте керамічну або будь-яку іншу, але товстостінну. Щоб старва вийшла ароматнішою і соковитішою, беріть свинячу вирізку з сальцем!
Інгредієнти:
Приготування:
Ваш улюблений чай може розповісти про вас більше, ніж здається. Чорний, зелений, трав'яний, з лимоном чи холодний - кожен варіант відображає певні риси характеру та приховані внутрішні конфлікти, передають Патріоти України. Просто оберіть інтуїтивно ул...
Уявіть: ви щойно згадали, що залишили важливу покупку в магазині. Це останній шанс її забрати! Ви хапаєте сумку, заглядаєте всередину - гаманець на місці. Але який саме? Подивіться на картинку з чотирма гаманцями та оберіть той, який ніби ваш. Саме він...