
Особливого смаку страві надають ароматні трави: запаморочливий аромат чебрецю відчується за кілька метрів, передають Патріоти України.
Якщо для вас це перебір, кладіть менше або складіть за бажанням букет з тимьяна, майорану і розмарину. Для більшого аромату гвоздику і чорний перець перемелюйте безпосередньо перед приготуванням страви. Апетит вже вирує! В ідеалі потрібна сковорода чавунна. Якщо такої немає, використовуйте керамічну або будь-яку іншу, але товстостінну. Щоб старва вийшла ароматнішою і соковитішою, беріть свинячу вирізку з сальцем!
Інгредієнти:
Приготування:
Вчені, ймовірно, знайшли спосіб природного регулювання рівня цукру в крові та потягу до солодкого аналогічно тому, як це робить Ozempiс. Виявилося, що у мишей і людей ключем до розгадки цього природного процесу є кишковий мікроб і його метаболіти - спо...
Ми часто говоримо про те, що допомагає мозку працювати краще - правильне харчування, сон, тренування пам’яті. Але не менш важливо знати й про протилежне: є звички, які повільно, але невпинно погіршують інтелект, концентрацію та здатність мислити ясно, ...