Особливого смаку страві надають ароматні трави: запаморочливий аромат чебрецю відчується за кілька метрів, передають Патріоти України.
Якщо для вас це перебір, кладіть менше або складіть за бажанням букет з тимьяна, майорану і розмарину. Для більшого аромату гвоздику і чорний перець перемелюйте безпосередньо перед приготуванням страви. Апетит вже вирує! В ідеалі потрібна сковорода чавунна. Якщо такої немає, використовуйте керамічну або будь-яку іншу, але товстостінну. Щоб старва вийшла ароматнішою і соковитішою, беріть свинячу вирізку з сальцем!
Інгредієнти:
Приготування:
Вчені з Німеччини зробили цікаве відкриття, яке може допомогти зменшити апетит і, як наслідок, запобігти переїданню. Йдеться про просту дію – вдихання запаху їжі перед її вживанням. Дослідження показали, що цей спосіб може викликати відчуття ситості ще...
Швидкий приріст кількості мікропозик серед українців свідчить про поглиблення кризи платоспроможності населення та ускладнення доступу до банківського кредитування. Таку думку в ексклюзивному коментарі УНН висловила фінтехекспертка та співзасновниця пе...