
Шалено ніжні, вершкові котлети з курячого фаршу виходять дуже смачними і з рум'яною хрусткою скоринкою. Ці котлети не вимагають багато часу на приготування, а найголовніше — готуються з найбільш доступних продуктів, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
М'якоть батона потрібно розламати на шматочки і замочити у вершках. Вершки повинні бути рідкими. Вершкове масло розтопити і охолодити. В чаші змішати фарш з батоном, вершковим маслом, додати сіль і перець за смаком, добре вимісити фарш руками. Миску з фаршем накрити плівкою і відправити в холодильник на 30 хвилин.
Далі сформувати котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях і викласти на дошку, посипану борошном. Смажити котлети на добре розігрітій олії, з двох сторін на середньому вогні. За 5-6 хвилин до золотистої скоринки смажити під кришкою. Подавати котлети можна з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!
Конденсат у холодильнику - поширена проблема, яка не лише псує продукти, а й може стати причиною неприємного запаху або розвитку цвілі. Основна причина - надмірна волога всередині камери та порушення циркуляції холодного повітря, передають Патріоти Укр...
З настанням холодів важливо підготувати свій автомобіль до низьких температур та слизьких доріг. Невелика профілактика допоможе уникнути поломок і зробить поїздки безпечнішими, передають Патріоти України.