Шалено ніжні, вершкові котлети з курячого фаршу виходять дуже смачними і з рум'яною хрусткою скоринкою. Ці котлети не вимагають багато часу на приготування, а найголовніше — готуються з найбільш доступних продуктів, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
М'якоть батона потрібно розламати на шматочки і замочити у вершках. Вершки повинні бути рідкими. Вершкове масло розтопити і охолодити. В чаші змішати фарш з батоном, вершковим маслом, додати сіль і перець за смаком, добре вимісити фарш руками. Миску з фаршем накрити плівкою і відправити в холодильник на 30 хвилин.
Далі сформувати котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях і викласти на дошку, посипану борошном. Смажити котлети на добре розігрітій олії, з двох сторін на середньому вогні. За 5-6 хвилин до золотистої скоринки смажити під кришкою. Подавати котлети можна з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!
Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...
Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...