Шалено ніжні, вершкові котлети з курячого фаршу виходять дуже смачними і з рум'яною хрусткою скоринкою. Ці котлети не вимагають багато часу на приготування, а найголовніше — готуються з найбільш доступних продуктів, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
М'якоть батона потрібно розламати на шматочки і замочити у вершках. Вершки повинні бути рідкими. Вершкове масло розтопити і охолодити. В чаші змішати фарш з батоном, вершковим маслом, додати сіль і перець за смаком, добре вимісити фарш руками. Миску з фаршем накрити плівкою і відправити в холодильник на 30 хвилин.
Далі сформувати котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях і викласти на дошку, посипану борошном. Смажити котлети на добре розігрітій олії, з двох сторін на середньому вогні. За 5-6 хвилин до золотистої скоринки смажити під кришкою. Подавати котлети можна з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!
Багато хто вважає, що виляння хвостом у собаки завжди є ознакою радості. Проте ветеринарний експерт, доктор Джуліан Нортон, відомий як «Йоркширський ветеринар», розкриває справжні причини цієї поведінки, наголошуючи, що собачий хвіст є складним інструм...
На початку літнього сезону автомобіль потребує спеціальної перевірки — спека, пил, довгі поїздки і раптові зливи можуть вивести з ладу навіть справне авто, якщо не підготувати його вчасно. Ось чеклист, що саме треба перевірити в авто перед літом:. Зам...