Неприємний запах у шафі зникне назавжди! Просто використайте продукти, які є у кожному домі

Одяг у шафі може бути чистим і випрасуваним, але попри це в ньому може з’являтися затхлий запах. Найчастіше це відбувається через недостатнє провітрювання та вплив вогкості. Позбутися неприємного запаху можна за допомогою натуральних засобів. Один з яких – кава, пише Sante+, передають Патріоти України.

Кава та кавова гуща — компонент, який досить часто застосовується в господарстві. Це дуже ефективний засіб проти неприємних запахів, особливо затхлого, сирого чи несвіжого.

Достатньо насипати кавову гущу в полотняні мішечки й зберігати в шафі. Сама шафа та білизна, яка в ній зберігається, будуть пахнути кавовим ароматом.

За альтернативу можна використовувати апельсин та гвоздику. Наколотий гвоздиками апельсин потрібно розташувати біля задньої стінки шафи. Цей лайфхак позбавить вогкості в шафі й наповнить її приємним ароматом.

Позбутися затхлого запаху допоможе такий універсальний засіб як сода. Наповніть нею невелику скляну місткість і розташуйте у шафі.

Як запобігти появі неприємного запаху в шафі

Щоб у шафах не було вогкості, їх необхідно часто провітрювати та "прогрівати". Для цього рекомендується регулярно відкривати шафи та вікна, щоб забезпечити кращу вентиляцію, особливо в сонячні дні, щоб сонячні промені проникали до приміщення. Пам’ятайте, що білизна та одяг у шафу можна складати тільки після того, як вона повністю висохла.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...