Незамінний продукт? ТОП-5 причин регулярно їсти груші - ви маєте це знати

Грушу почали вирощувати ще близько трьох тисяч років тому в Стародавній Греції. Гомер, знаменитий автор Одіссеї, називав груші дарами богів. А в Стародавньому Китаї вона була символом довговічності. Це тому, що грушеві дерева дуже довго живуть, передають Патріоти України. Наскільки корисною є груша та чому після 40 років лікарі радять регулярно влаштовувати собі грушеві дні?

Корисні властивості груш

Плоди груші містять цукри (глюкозу, фруктозу, сахарозу), вітаміни А, В1, В2, Е, Р, РР, С. А ще каротин, фолієву кислоту, катехіни, азотисті речовини, пектини, мінеральні солі заліза, марганець, йод, кобальт, мідь, калій, молібден, кальцій, дубильні речовини, клітковину.

А ще в грушах фруктози більше, ніж глюкози. А, як відомо, саме фруктоза з усіх цукрів не вимагає для свого засвоєння в організмі інсуліну. Тому свіжі та сушені груші, а також напої з них часто згадуються в дієтах при ожирінні та цукровому діабеті.

Родина оцінить! Картопляні деруни з куркою - швидка та смачна страва

понеділок, 29 квітень 2024, 8:07

Звичайні деруни з картоплі смачні. Але їх можна приготувати ще смачніше. Методом кулінарного експерименту було доведено, що поживніше виходить з куркою. Вам точно має сподобатись цей рецепт, передають Патріоти України. Філе курки потрібно промити, вису...

Це дуже смачно! Як приготувати котлети, які стануть хітом на святковому столі

понеділок, 29 квітень 2024, 7:12

Ці котлети - цікава страва, що поєднує ознаки відразу кількох страв, передають Патріоти України. “Оболонка” є картопляною. За рахунок цього поверхня страви трохи нагадує деруни. Начинка котлет складається з грибів та сиру. У результаті виходить щось с...