Ніхто не залишиться байдужим: Запечені свинячі відбивні з смачною начинкою під сиром - це дуже смачно

Поєднання продуктів здається незвичним, але всі інгредієнти прекрасно доповнюють один одного. При бажанні свинину можна замінити куркою, передають Патріоти України.

Інгрідієнти:

  • свинина ( філе або шийна частина)
  • консервований ананас - 300гр
  • печериці - 500гр
  • ріпчаста цибуля - 2 головки
  • сир - 150гр
  • сіль, чорний мелений перець
  • рослинна олія - 1-2ст.л.

Приготування:

Свинину відбити до товщини 0,5 см. Залити сиропом від ананасів і прибрати маринуватися в холодильник на кілька годин (можна на ніч) - цей етап можна і пропустити.

Печериці нарізати пластинками. Цибулю нарізати дрібним кубиком. Ананаси нарізати великим кубиком.Сир натерти на крупній тертці.

На рослинній олії обсмажити цибулю до прозорості, додати гриби і обсмажувати на сильному вогні, поки не випарується весь сік, що виділився.

Деко застелити пергаментом або фольгою, змастити олією. Розкласти пласти свинини так, щоб закрити всю поверхню. Посипати сіллю і чорним меленим перцемПоверх свинини розкласти обсмажені гриби з цибулею, посолити і поперчити. Поверх грибів рівномірно розкласти ананаси. Запікати в нагрітій до 180С духовці протягом 15-20 хвилинВийняти деко і рясно засипати сиром. Повернути в духовку і запікати ще протягом 20 хвилин.

Якщо готувати з курячого філе, то попередньо запікати не потрібно. Можна присипати сиром і запікати протягом 20-25 хвилин до готовності м'яса. Приємного апетиту!

А ви це знали? Для чого досвідчені господині солять лимони

вівторок, 23 квітень 2024, 17:09

Солені лимони на перший погляд - це якась дикість, але якщо розібратися, то витрата грошей зовсім не марна. Цікаво, що при цьому в лимонний розсіл додають перець або інші спеції та прянощі, а також ароматні трави, лаванду, наприклад. Так для чого це і ...

Секрет досвідчених господинь! Що додати до паски щоб вона довго не черствіла, як її зберігти свіжою

вівторок, 23 квітень 2024, 16:56

Що робити, щоб паска довго не черствіла, як довше зберегти її свіжою, передають Патріоти України. Розповідаємо, що додавати до пасок під час готування, щоб вони подовше залишались свіжими, ділимося секретами, як їх краще зберігати, щоб вони не зачерств...