Поєднання продуктів здається незвичним, але всі інгредієнти прекрасно доповнюють один одного. При бажанні свинину можна замінити куркою, передають Патріоти України.
Інгрідієнти:
Приготування:
Свинину відбити до товщини 0,5 см. Залити сиропом від ананасів і прибрати маринуватися в холодильник на кілька годин (можна на ніч) - цей етап можна і пропустити.
Печериці нарізати пластинками. Цибулю нарізати дрібним кубиком. Ананаси нарізати великим кубиком.Сир натерти на крупній тертці.
На рослинній олії обсмажити цибулю до прозорості, додати гриби і обсмажувати на сильному вогні, поки не випарується весь сік, що виділився.
Деко застелити пергаментом або фольгою, змастити олією. Розкласти пласти свинини так, щоб закрити всю поверхню. Посипати сіллю і чорним меленим перцемПоверх свинини розкласти обсмажені гриби з цибулею, посолити і поперчити. Поверх грибів рівномірно розкласти ананаси. Запікати в нагрітій до 180С духовці протягом 15-20 хвилинВийняти деко і рясно засипати сиром. Повернути в духовку і запікати ще протягом 20 хвилин.
Якщо готувати з курячого філе, то попередньо запікати не потрібно. Можна присипати сиром і запікати протягом 20-25 хвилин до готовності м'яса. Приємного апетиту!
Розмороження холодильника – це важливий процес, який впливає на ефективність роботи приладу та збереження продуктів. Багато хто нехтує правильним доглядом, що призводить до передчасного зносу техніки. Редакція FoodOboz розповість про основні помилки пр...
Щоб не відчувати сильну втому та занепад сил у тілі після обіду, допоможуть корисні перекуси. Експерт назвала продукти, які варто їсти о 13:00 для кращого самопочуття, передають Патріоти України з посиланням на сайт The Mirror. Важливо їсти збалансова...