
Поєднання продуктів здається незвичним, але всі інгредієнти прекрасно доповнюють один одного. При бажанні свинину можна замінити куркою, передають Патріоти України.
Інгрідієнти:
Приготування:
Свинину відбити до товщини 0,5 см. Залити сиропом від ананасів і прибрати маринуватися в холодильник на кілька годин (можна на ніч) - цей етап можна і пропустити.
Печериці нарізати пластинками. Цибулю нарізати дрібним кубиком. Ананаси нарізати великим кубиком.Сир натерти на крупній тертці.
На рослинній олії обсмажити цибулю до прозорості, додати гриби і обсмажувати на сильному вогні, поки не випарується весь сік, що виділився.
Деко застелити пергаментом або фольгою, змастити олією. Розкласти пласти свинини так, щоб закрити всю поверхню. Посипати сіллю і чорним меленим перцемПоверх свинини розкласти обсмажені гриби з цибулею, посолити і поперчити. Поверх грибів рівномірно розкласти ананаси. Запікати в нагрітій до 180С духовці протягом 15-20 хвилинВийняти деко і рясно засипати сиром. Повернути в духовку і запікати ще протягом 20 хвилин.
Якщо готувати з курячого філе, то попередньо запікати не потрібно. Можна присипати сиром і запікати протягом 20-25 хвилин до готовності м'яса. Приємного апетиту!
Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...
Зі зростанням кількості різних електроприладів у наших оселях ми починаємо відчувати дефіцит розеток. І в такому разі на допомогу приходять подовжувачі. Вони дають змогу зручніше розташовувати різні пристрої, але при цьому становлять і певну небезпеку,...