Є види, які зовсім шкідливі. Ми розповімо про сорти сиру, від яких краще триматися подалі, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Тостовий плавлений сир
Насправді цей продукт не можна назвати сиром. У ньому містяться шкідливі добавки, у тому числі і небезпечні для здоров'я штучні фосфати, що підвищують ризик розвитку серцево-судинних захворювань, остеопорозу та виникнення серцевого нападу. Тому цей сир слід виключити із раціону.
Будьте обережні: особливо часто його додають у чизбургери. Часто фосфати ховаються під іншими назвами, їх називають консервантами, стабілізаторами та плавильними солями.
Сир із зниженим вмістом жиру
Зазвичай, такий сир містить добавки, які використовуються для заміни жиру. Вони є досить шкідливими для людського організму.
Сир із зниженим вмістом натрію
Особливо популярний такий сир у США. Але подібні експерименти зі зменшенням кількості певних інгредієнтів є звичайними рекламними хитрощами. Те саме стосується продуктів зі зниженим вмістом цукру та жиру: прибираючи один з основних компонентів, виробник, зазвичай, чимось його замінює, і не факт, що чим то корисним.
Солодкий сир
Сам по собі сир не шкідливий, але краще уникати тих видів, до яких доданий цукор або штучні підсолоджувачі — такі, наприклад, як аспартам, який здатний викликати розвиток онкологічних захворювань.
26 квітня за новим стилем (9 травня за старим) вшановують єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За юліанським календарем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. ***. Святий Василь жив у IV столітті в місті Амасії (Мала Азія). ...
Для приготування горохового супу або гарніру може знадобитись досить багато часу. Навіть при попередньому замочуванні бобова культура не завжди піддається впливу. Якщо ви хочете перемогти в цій кулінарній битві, читайте далі про план дій, передають Пат...