Оберіть квітку - і дізнайтеся, чого не вистачає вашим стосункам

Навіть найміцніші та найтепліші відносини постійно стикаються з випробуваннями. Кохання - це величезна праця, брак якої призводить до проблем та непорозуміння. Психологічний тест у картинці визначить, чого не вистачає вашим стосунка, передають Патріоти України.

Подивіться на зображення і виберіть ромашку, яка вам найбільше сподобалася. Ваш вибір підкаже, що допоможе зробити ваш союз міцнішим і щасливішим.

Психологічний тест у картинці

  1. Вам бракує опори. Ви не відчуваєте, що можете повністю покластися на свого партнера та довіритись йому. Дайте своїй другій половинці зрозуміти, що у відносинах необхідно відповідати не лише за себе, а й за свого партнера.
  2. Ви відчуваєте гострий дефіцит у романтиці. Швидше за все, на початку ваших стосунків було багато романтичних моментів, але побут поглинув їх. Не чекайте від партнера першого кроку, візьміть все у свої руки та організуйте романтичний вечір чи сюрприз.
  3. Вам не вистачає близькості. Ви потребуєте тактильності та ніжності. Щоб вас просто взяли за руку, поплескали по плечу, поцілували в лоба. Це дрібниці, але вони дуже важливі.
  4. Ваші стосунки поринули у рутину і стали одноманітними. Вам шалено бракує пристрасті. Обміркуйте зі своїм партнером цікаве проведення часу або спільну відпустку.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...