Оберіть мотузку і дізнайтеся, які у вас комплекси. Психологічний тест

Майже у кожної людини є комплекси, що свідчить про внутрішню незадоволеність собою. Проте не всі розуміють, що ж саме гризе нас із середини та де цей корінь проблеми. Пропонуємо пройти короткий психологічнийтест, який покаже, що ж саме вас не влаштовує, передають Патріоти України.

Оберіть зображення, яке першим привернуло вашу увагу.

Результат

Вузол 1. Вас турбує ваша зовнішність. Коли ви дивитеся в дзеркало, ви одразу помічаєте в собі недоліки та не усвідомлюєте власну красу. Для вас важливо завжди мати гарний вигляд, через що ви можете зловживати косметикою та яскравим одягом.

Вузол 2. Через спілкування з людьми. Вам важко знайомитися з новими людьми та підтримувати постійну комунікацію. Через це ви відчуваєте себе самотнім та нікому не потрібним. Вам здається, що усі перешіптуються про вас, але насправді це не так.

Вузол 3. Ви завжди себе порівнюєте з іншими. Для вас існує багато людей, які кращі за вас, а ви до них просто не дотягуєте. Ви вважаєте себе “маленьким” на фоні інших, тому зовсім не вірите у власні сили та здібності. Ви недооцінюєте себе.

Вузол 4. У вас синдром відмінника. Ви дуже хвилюєтеся, якщо робите щось не ідеально або ж не отримуєте похвалу за свою працю. Ви залежні від думки інших людей, бо хочете для них подобатися. Невдачі вас сильно засмучують.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...