Одна хитрість допоможе розрахувати ідеальну дозу гелю для прання: Що потрібно зробити

Застосування дуже великої кількості гелю для прання - одна з найпоширеніших помилок під час користування пральною машиною. Надлишок гелю ушкоджує волокна. До того ж його частинки залишаються на одязі, передають Патріоти України.

З іншого боку, зайва кількість засобу для прання рано чи пізно призведе до поломки пральної машини, так як надлишок піни викликає швидке зношування помпи й двигуна приладу. На щастя, є простий спосіб обчислити потрібну кількість гелю для прання.

Крім економії ця хитрість допоможе продовжити життя одягу та пральної машини. Насамперед потрібно замінити мірну склянку, якою пропонують користуватися виробники порошку, на столову ложку.

Щоб знайти ідеальну кількість необхідного миючого засобу, достатньо запам’ятати таке правило. Для прання на легкому завантаженні близько 3,5 кг білизни потрібна 1 столова ложка прального засобу, а якщо ми завантажимо в барабан більше 5,5 кг білизни, потрібно дві столові ложки.

Звичайно, на кількість гелю впливає не лише завантаження пральної машини, а й рівень жорсткості води та забрудненість самого одягу. Наприклад, чим м’якша вода, тим менше миючого засобу буде потрібно.

От у чому секрет! Як зберегти соковитість грудки в процесі смаження

субота, 20 квітень 2024, 9:13

Багато хто знає про те, що куряче філе є дуже складним м’ясом для смаження, оскільки в процесі термічної обробки втрачає соковитість. Тому грудка часто виходить сухою. Однак при правильному методі смаження цього можна уникнути. Які секрети у цьому допо...

Секрет досвідчених господинь! Де найкраще зберігати хліб, щоб він був свіжим до трьох тижнів

субота, 20 квітень 2024, 8:56

Щоб зберегти свіжість хліба надовго та захистити його від сторонніх запахів, можна скористатися підручними засобами, передають Патріоти України. Не завжди вдається з'їсти весь хліб одразу. Тому кмітливі господині вдаються до деяких хитрощів щодо його ...