У наш час важко знайти м’ясо тварини, яке б за життя не годували різноманітною "хімією": гормонами, антибіотиками, кормами з добавками та іншими препаратами. Для тварин ці засоби зазвичай не завдають відчутної шкоди, але потім у вигляді спожитого м’яса можуть завдати шкоди здоров’ю людини, передають Патріоти України.
Тому дуже важливо перед приготуванням очистити м’ясо від токсинів. Простий кулінарний лайфхак від "Мета" допоможе зробити ваш раціон кориснішим для організму.
Для цього вам знадобиться тільки вода, сіль і трохи часу, але ви будете впевнені як споживаний продукт. Візьміть 40 г звичайної солі та розчиніть в літрі холодної води. Цим розчином залийте м’ясо. Протримайте м’ясо у воді годину, потім витягніть і добре промийте.
Після процедури покладіть м’ясо в каструлю і залийте свіжим розчином на 30 хвилин. Промийте м’ясо і проваріть його в окропі 1 хвилину. Ще раз промийте та сміливо готуйте з нього будь-які страви. Ваше м’ясо стало чистим та безпечним для вживання.
У спекотні дні багато хто мріє про момент, коли опиниться вдома і зможе стати під струмені холодного душу. Однак вчені застерігають – такий спосіб освіжитись може бути не тільки шкідливим, але й становити неабияку небезпеку, передають Патріоти України....
Здоров’я – найцінніший ресурс, який потребує щоденної уваги. Харчування відіграє ключову роль у підтримці доброго самопочуття, профілактиці хвороб і навіть у боротьбі з серйозними захворюваннями. Видання зібрало список накорисніших продуктів, які зміцн...