Один інгредієнт допоможе вивести з м’яса всю "хімію" - лайфхак, який вам знадобиться

У наш час важко знайти м’ясо тварини, яке б за життя не годували різноманітною "хімією": гормонами, антибіотиками, кормами з добавками та іншими препаратами. Для тварин ці засоби зазвичай не завдають відчутної шкоди, але потім у вигляді спожитого м’яса можуть завдати шкоди здоров’ю людини, передають Патріоти України.

Тому дуже важливо перед приготуванням очистити м’ясо від токсинів. Простий кулінарний лайфхак від "Мета" допоможе зробити ваш раціон кориснішим для організму.

Як вивести з м’яса всі токсини

Для цього вам знадобиться тільки вода, сіль і трохи часу, але ви будете впевнені як споживаний продукт. Візьміть 40 г звичайної солі та розчиніть в літрі холодної води. Цим розчином залийте м’ясо. Протримайте м’ясо у воді годину, потім витягніть і добре промийте.

Після процедури покладіть м’ясо в каструлю і залийте свіжим розчином на 30 хвилин. Промийте м’ясо і проваріть його в окропі 1 хвилину. Ще раз промийте та сміливо готуйте з нього будь-які страви. Ваше м’ясо стало чистим та безпечним для вживання.

Врожаю не буде! Названо сорти картоплі, які не рекомендують садити українцям

субота, 22 лютий 2025, 19:06

Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...

Не робіть помилок! Коли лаврове листя може зіпсувати страву

субота, 22 лютий 2025, 17:28

Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...