Один інгредієнт допоможе вивести з м’яса всю "хімію" - лайфхак, який вам знадобиться

У наш час важко знайти м’ясо тварини, яке б за життя не годували різноманітною "хімією": гормонами, антибіотиками, кормами з добавками та іншими препаратами. Для тварин ці засоби зазвичай не завдають відчутної шкоди, але потім у вигляді спожитого м’яса можуть завдати шкоди здоров’ю людини, передають Патріоти України.

Тому дуже важливо перед приготуванням очистити м’ясо від токсинів. Простий кулінарний лайфхак від "Мета" допоможе зробити ваш раціон кориснішим для організму.

Як вивести з м’яса всі токсини

Для цього вам знадобиться тільки вода, сіль і трохи часу, але ви будете впевнені як споживаний продукт. Візьміть 40 г звичайної солі та розчиніть в літрі холодної води. Цим розчином залийте м’ясо. Протримайте м’ясо у воді годину, потім витягніть і добре промийте.

Після процедури покладіть м’ясо в каструлю і залийте свіжим розчином на 30 хвилин. Промийте м’ясо і проваріть його в окропі 1 хвилину. Ще раз промийте та сміливо готуйте з нього будь-які страви. Ваше м’ясо стало чистим та безпечним для вживання.

Гості пальчики оближуть! Неймовірний рецепт запеченої качки

субота, 18 травень 2024, 12:15

Запечена качка вже давно перестала бути святковою стравою. Її часто готують на вечерю або на недільний обід із родиною чи друзями. І звичайно, хочеться, щоб вона була м’яка, ароматна, танула у роті. За цим рецептом вона буде саме такою. Качку потрібно ...

Це справді працює! Вчені назвали дієту, що допоможе зменшити симптоми стресу і тривожності

субота, 18 травень 2024, 11:30

Дослідження Університету Південної Австралії показало, що середземноморська дієта може зменшити симптоми стресу та тривоги. Провідна дієтологиня і дослідниця, доктор Еванджелін Манціоріс сказала, що дослідження «показує, що коли люди похилого віку дотр...