Омолоджують та освіжають обличчя! Названо три кращі стрижки для жінок старше 45 років

Названо три найкращі стрижки на літо для жінок, які хочуть виглядати молодшими та цікавішими. Стилісти називають їх безпрограшними варіантами, які не втрачають актуальності у новому сезоні, передають Патріоти України.

Освіжити обличчя та відвернути увагу від недоліків шкіри допоможе вдала стрижка та правильно підібраний колір волосся. Канадський стиліст Андреа Клер повідомила, які три зачіски стали найпопулярнішими у новому літньому сезоні.

Класичний боб

Це стрижка, яку перукарі називають "вічною класикою". Є безліч способів зробити каре ефектнішим і цікавішим – потрібно лише враховувати густоту волосся та форму обличчя.

Клер порадила звернути увагу на багатошаровий боб, який візуально додасть волоссю об'єму. Таку зачіску не потрібно постійно укладати – локони можуть висихати природним шляхом.

А ось сильно вкорочений, перевернутий біб – поганий варіант. Для укладання потрібно використовувати багато лаку, щоб зафіксувати різкі лінії профільованих пасм, а це старомодно та візуально додає жінкам віку. Краще, якщо волосся буде лягати м'якими хвилями, блищати і виглядати здоровим, а не стирчати у різні боки.

Шеггі

Це сучасна стрижка з шарами і найчастіше з чубчиком. Її можна адаптувати до будь-якого образу, форми обличчя та віку. Головне - правильно сформувати шари волосся, щоб вони залишалися в русі, виглядали свіжо і динамічно.

Довге волосся однієї довжини - поширена помилка жінок старше 40 років. Якщо густота дозволяє, потрібно стригти волосся шарами, щоб воно виглядало більш пишним, а не прилизаним. Така зачіска має омолоджуючий ефект.

Каскад з чубчиком-шторкою

Чубчик у формі шторки – це простий і швидкий спосіб пом'якшити погляд та прибрати вік. У поєднанні з каскадом можна досягти ефекту підтяжки обличчя. Спробуйте робити різні проділи – по центру та бічний, щоб зачіска виглядала більш гламурно.

Важлива не тільки сама стрижка, а й грамотно підібраний відтінок волосся. Андреа Клер рекомендує балаяж, щоб освіжити обличчя та візуально замаскувати зморшки. Причому краще обрати не традиційний, а видозмінені, які більш актуальні у 2023 році.

От у чому секрет! Як зберігати банани, щоб вони не темніли

четвер, 28 березень 2024, 11:12

Ділимося корисними лайфхаками, які допоможуть довше зберегти банани свіжими та смачними. Багатьом знайома проблема бананів, коли вони швидко чорніють і стають м’якими (навіть якщо ви купили їх зеленими). Щоб улюблений фрукт був придатний до вживання я...

Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...