Ось як визначити долю і характер людини за її обличчям

З давніх-давен люди використовували хіромантію для визначення долі людини. Але чи знали ви, що не менш популярним було і передбачення долі людини за обличчям? Виявляється, кожен контур, кожна лінія і навіть найнепомітніша риса обличчя людини мають значення. У маленьких нерівностях чи складочках прихована твоя доля, передають Патріоти України.

Ми пропонуємо тобі розібратися у базових навичках читання по обличчю. Це навіть цікавіше за хіромантію!

Читання по обличчю

Інша назва цього стародавнього мистецтва – фізіогноміка. Наука про обличчя зародилася у Стародавньому Китаї. Там створювали трактати з фізіогноміки, які кочували по всьому світу, змінюючись та вдосконалюючись. Тому зараз західна та східна фізіогноміка досить сильно відрізняються одна від одної.

У фізіогноміці кожна частина особи розглядається окремо, і її форма, колір та контур мають своє значення. Для початку важливо поговорити про анатомію обличчя. Обличчя умовно поділяється на три частини: верхню, середню та нижню. Верхня частина (чоло) розповідає про дитинство людини та стосунки з батьками, по ній можна читати минуле. Середня (від брів до кінчика носа) розповідає про сьогодення. А нижня частина обличчя розповідає про майбутнє людини.

Форма обличчя

Важливу роль грає форма особи. Усього їх три, але часто не можна віднести обличчя лише до одного типу. У такому випадку риси характеру можуть бути змішаними.

1. Овальне обличчя

Люди з овальним обличчям – інтелектуали та мрійники. У них завжди є ідеї та цілі, але вони часто змінюються. Іноді бувають сором’язливі і боязкі, їх більше турбує внутрішній світ. Вони емоційні та чутливі, схильні до депресій. Такі люди добре реалізують себе у творчих професіях.

2. Кругле обличчя

Дуже практичні та цілеспрямовані люди. Їх не лякають зміни, вони швидко адаптуються до будь-яких обставин. Схильні філософствувати, люблять проводити час з іншими людьми, їм потрібні слухачі. Вони веселі, компанійські, але можуть бути агресивними та підлими, якщо на те є причина.

3. Квадратна особа

Вольові та дуже сильні люди. Вони завжди домагаються поставленої мети всіма способами. Їх виводить із себе, коли щось іде не так, як вони планували.

Лоб

Високий та широкий лоб — ознака інтелектуалу.

Низький і широкий лоб говорить про те, що людина терпляча і дуже наполеглива.

Високий і вузький лоб – ознака швидкого розуму, з величезним потенціалом.

Низький і вузький лоб говорить про те, що перед тобою підла і хитра людина.

Якщо лоб покритий плямами чи родимками, це вказує на важке дитинство та складні стосунки з батьками.

Очі

Дивлячись людині в очі, можна багато про неї дізнатися. Розмір, розріз, колір – все має значення. Вважається, що людина з гарними і привабливими очима наділена здоров’ям, волею та гнучким розумом. Також є теорія, що кольором очей можна визначити стан здоров’я людини.

Великі очі говорять про те, що це людина чутлива і творча, а маленькі вказують на внутрішню силу та практичний розум.

Розташовані близько один до одного очі говорять про розвинену інтуїцію, а ще про ревнивість власника. Якщо відстань між очима досить велика, це ознака відмінних навичок спілкування.

Ніс

Згідно з концепціями фізіогноміки, ніс є показником особливостей духовного життя людини. Ніс також свідчить про інтелектуальні здібності.

Короткий ніс говорить про гнучкість розуму та широту поглядів. Але іноді може означати, що з цією людиною буде складно порозумітися.

Довгий ніс вказує на володарів практичного розуму, у яких розвинене почуття відповідальності за інших.

Плоский ніс свідчить про вірність, терпіння і витривалість. Це затяті кар’єристи.

Кривий ніс видає творчу людину, але водночас може вказувати на нестабільний розум, який блукає у пошуках мети.

Гострий ніс говорить про сильну інтуїцію.

Рот

Великий рот – ознака успіху та небувалої щедрості. Ці люди люблять життя та отримують від нього максимум.

Маленький рот говорить про чутливість та незалежність. Ці люди замкнуті, але дуже роботящі.

Якщо верхня губа товща за нижню губу, то людина володіє великим люблячим серцем і величезною любов’ю до життя. До того ж такі люди схильні до незалежності та великої кількості розлучень.

Якщо верхня губа тонша, то людина прагне догодити всім і завжди за все переживає.

Прямі губи вказують на практичність.

Вигнуті вгору на невпевненість у собі, а вниз на лагідну та чуйну людину.

Щоки

Високі вилиці вказують на людину закриту.

Плоскі щоки говорять про те, що людина ввічлива, але сором’язлива.

Пухкі щоки вказують на життєрадісну людину з легким серцем. Часто свідчать про гарне почуття гумору.

Плями на щоках можуть вказувати на проблеми із травленням або нездатність справлятися з негативними емоціями.

Підборіддя

Масивне підборіддя вказує на лідерські якості. Така людина може взяти на себе відповідальність. Може бути впертою.

М’яке підборіддя вказує на порядного сім’янина. Це дуже уважна і дбайлива людина.

Дефекти на підборідді вказують на гормональний дисбаланс чи проблеми з упевненістю у собі.

Фізіогноміка – наука дуже об’ємна, і це лише її основи. Але навіть вони допоможуть тобі краще розумітися на людях і помічати те, що ви не могли раніше бачити. Важливо розуміти, що наше обличчя — це карта, де можна прочитати як наші емоції, так і стан нашого організму. Використовуйте ці знання з користю!

Як приготувати домашній майонез на молоці без яєць

понеділок, 29 квітень 2024, 12:13

Майонез для багатьох став улюбленим соусом. Але склад магазинного продукту неприємно вражає, тому варто спробувати один раз приготувати, щоб більше не купувати. Варіантів є безліч, але цей на молоці неймовірно ніжний, легкий та смачний, передають Патрі...

Білосніжний символ стилю: як чоловічі футболки PUMA підкорили модний світ

понеділок, 29 квітень 2024, 12:02

Універсальність та простота завжди були ключовими елементами чоловічого гардеробу. Серед таких елементів особливе місце займають чоловічі білі футболки, які є не просто одягом, а символом чистоти, стилю та універсальності. Цей предмет гардеробу дозволя...