Особливо небезпечні! ТОП-3 продукти, які шкодять нашій шкірі - їх краще виключити з раціону

Шкіра - фанат правильного харчування! І це правда. Помічали - варто з'їсти що-небудь не те і на самому видному місці з'являється негарний прищ. Тому перш за все треба збалансувати харчування, виключивши з раціону продукти, які не любить наша шкіра, передають Патріоти України.

Топ-3 шкідливих для шкіри продута:

1. Цукор - він очолює список.

Глюкоза, яка є одним з продуктів розпаду цукру, є основним учасником процесу глікації (пошкодження і склеювання ниток колагену і еластину в дермі). І в першу чергу слід відмовитися від солодкої газованої води, тому що вуглекислий газ підсилює негативний вплив цукру.
Зусиллям волі треба виключити цукор з раціону. Можна замінити його на корисні замінники.

2. Надлишок тваринних жирів - це другий пункт в нашому списку.

Але це не означає, що потрібно зовсім відмовитися від м'яса. Вся справа в балансі. Дві-три порції червоного м'яса в тиждень - оптимально. А ось від ковбас і сосисок краще відмовитися. Найбільшу небезпеку становить собою м'ясо, посмажене до скоринки. Так-так, і шашлик теж. Скоринка на м'ясі - джерело вільних радикалів і канцерогенів. Робіть висновки.

3. Сіль - третій продукт в нашому антирейтингу продуктів для шкіри.

Сіль, звичайно, не шкідлива сама по собі, як цукор. Тут треба стежити за кількістю. Ми їмо занадто багато солоного: чіпси, крекери, маринади, ті ж ковбаси і сосиски. Надлишок солі в організмі викликає набряки, а це не додає нам краси! Для краси нашій шкірі просто необхідний збалансований раціон і різноманітність мікро - і макронутрієнтів.

Психологічний тест! Виберіть монетку і дізнайтеся, чи зможете ви колись розбагатіти

четвер, 25 квітень 2024, 9:10

Залежно від ставлення до грошей: вміння їх заробляти і витрачати, людина може сколотити величезні статки, або стати банкрутом. Психологічний тест розповість, наскільки ви раціональні, і які зміни у фінансовому добробуті на вас очікують у майбутньому, п...

Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

четвер, 25 квітень 2024, 8:59

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...