Підгодовуємо томати без хімії - чотири простих народних способи, які забезпечать гарний урожай

Досвідчені городники радять дачникам, які хочуть отримати хороший урожай помідорів, підживлювати рослини у липні-серпні рідким комплексним добривом із йоду, золи та борної кислоти, передають Патріоти України.

Втім, на своїй ділянці можна використати і народні засоби догляду за рослинами, як радять автори «Моя дача. Сад та город».

Зола. 1 склянку золи розчинити у 10 літрах води та полити грядку.

Дріжджі. Пакетик сухих дріжджів змішати з 2 столовими ложками цукру, додати трохи теплої води. Потім розмішати з 10 літрами води та поливати кущі з розрахунку 0,5 літри на кущ.

Коров'як. Половину відра гною залити водою до верху, накрити кришкою та залишити на тиждень у теплому місці. Потім розбавити водою у співвідношенні 1:10. На кожен кущ помідорів використати по 0,5−1 л.

Кропива. Ємність наповнити кропивою на дві третини, залити водою не до верху і залишити під кришкою настоюватися у теплому місці на 7−10 днів. Літр настою змішати з 10 літрами води та поливати по 1−2 літри на кущ.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...