Підійдуть майже кожній: 6 стильних чорних суконь, які ніколи не вийдуть з моди (фото)

Маленька чорна сукня – класичний елемент жіночого гардероба. Таке плаття пасує до всіх видів фігури, легко вписується в денний чи вечірній аутфіт та дає змогу експериментувати з аксесуарами. Винахід Коко Шанель тепер є обов’язковим елементом гардероба кожної дівчини. Дизайнери кожного сезону презентують маленькі чорні сукні. Що вони підготували для сезону осінь-зима 2021/2022 – читайте в матеріалі, який Патріоти України пропонують вашій увазі.

Твідова сукня

Елегантні твідові сукні завдячують своєю актуальністю Габріель Шанель. Вона ще у 1950-х популяризувала цей матеріал. Сукні з твіду досі з’являються у колекціях дизайнерів, зайнявши нішу позачасової класики.

А-силует

Модель сукні А-силуету – чудовий варіант, яка розмиває межу між денним та вечірнім дрес-кодом. Таку сукню можна вдягати для буденних і святкових виходів. Обирайте цього сезону сукню з відкладним коміром і масивними ґудзиками.

Лелітки

З початком новорічних корпоративів розпочинається пік на блискучі сукні. Робіть ставку на коротку чорну сукню. Для створення святкового образу вам знадобляться аксесуари та яскраві туфлі або чоботи.

Сукня-жакет

Таке плаття підійде для походу в офіс, а ввечері можете спокійно прийти в ньому на вечірку. Комбінувати сукню-жакет краще з високими чоботами на підборах або мінімалістичними туфлями-човниками.

Романтичні

Шлярки, грайливі волани й милі банти – головні відмітні ознаки романтичних мінісуконь. Для сезону осінь-зима 2021/2022 Valentino представили коротку сукню з бантиками.

Білизняний стиль

Маленькі чорні сукні у білизняному стилі вже давно полюбилися всі модницям. Такі плаття часто одягають знамениті селебретіз Белла Хадід, Ріанна і Дуа Ліпа. Обирайте цього сезону стильні сукні з шовку, шифону та крепу.

Джерело: 24 канал

Приготуйте салат за цим рецептом - з ним ви забудете про олів’є

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:14

Салат олів’є любить багато людей, бо він дійсно смачний та поживний. І придумали його зовсім не за радянських часів. До речі, в класичному варіанті інгредієнтів жодної вареної ковбаси не було. Тільки натуральне відварене м’ясо та навіть раки. А це вже ...

Без олії та борошна! Такі запечені сирники підкорять вас з першого разу

п’ятниця, 10 травень 2024, 17:12

Варто приготувати сирники за цим рецептом один раз, щоб зрозуміти, наскільки вони фантастично смачні та пухкі. Рецепт забирайте в кулінарну скарбничку. Для приготування вам потрібні такі продукти:. В ємності змішайте яйця, манну крупу, домашній сир, цу...