Маленька чорна сукня – класичний елемент жіночого гардероба. Таке плаття пасує до всіх видів фігури, легко вписується в денний чи вечірній аутфіт та дає змогу експериментувати з аксесуарами. Винахід Коко Шанель тепер є обов’язковим елементом гардероба кожної дівчини. Дизайнери кожного сезону презентують маленькі чорні сукні. Що вони підготували для сезону осінь-зима 2021/2022 – читайте в матеріалі, який Патріоти України пропонують вашій увазі.
Твідова сукня
Елегантні твідові сукні завдячують своєю актуальністю Габріель Шанель. Вона ще у 1950-х популяризувала цей матеріал. Сукні з твіду досі з’являються у колекціях дизайнерів, зайнявши нішу позачасової класики.
А-силует
Модель сукні А-силуету – чудовий варіант, яка розмиває межу між денним та вечірнім дрес-кодом. Таку сукню можна вдягати для буденних і святкових виходів. Обирайте цього сезону сукню з відкладним коміром і масивними ґудзиками.
Лелітки
З початком новорічних корпоративів розпочинається пік на блискучі сукні. Робіть ставку на коротку чорну сукню. Для створення святкового образу вам знадобляться аксесуари та яскраві туфлі або чоботи.
Сукня-жакет
Таке плаття підійде для походу в офіс, а ввечері можете спокійно прийти в ньому на вечірку. Комбінувати сукню-жакет краще з високими чоботами на підборах або мінімалістичними туфлями-човниками.
Романтичні
Шлярки, грайливі волани й милі банти – головні відмітні ознаки романтичних мінісуконь. Для сезону осінь-зима 2021/2022 Valentino представили коротку сукню з бантиками.
Білизняний стиль
Маленькі чорні сукні у білизняному стилі вже давно полюбилися всі модницям. Такі плаття часто одягають знамениті селебретіз Белла Хадід, Ріанна і Дуа Ліпа. Обирайте цього сезону стильні сукні з шовку, шифону та крепу.
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...