Підлийте цим відваром кімнатні рослини - і вони точно зацвітуть - навіть декабрист і грошове дерево

Якщо ви завжди виливали темну воду після варіння грибів у раковину, припиніть так робити. Адже вона чудово підходить для підживлення кімнатних рослин, передають Патріоти України.

Виявляється грибний відвар — це досить цінне харчування для кімнатних рослин. Адже в ньому містяться такі важливі для квітів речовини, як калій, кальцій, йод, фосфор, мідь, цинк, марганець та вітаміни різних груп.

Тобто звичайний грибний відвар можна сміливо використовувати замість біостимулятора росту. Грибним відваром рекомендовано поливати будь-які рослини, навіть восени чи навесні можете додавати невелику його кількість під кущі полуниці, садові квіти. А для кімнатних рослин він стане справжнім порятунком в зимовий період. Після такого підживлення квіти прискорюють своє зростання, випускають бутони і починають цвісти.

Особливо добре переносять підживлення грибним відваром грошове дерево та декабрист. Якщо внесете природне добриво, то вже за короткий термін ці рослини порадують вас пишним квітінням.

Як правильно приготувати грибний відвар для кімнатних рослин? Все дуже просто. Коли варите гриби для будь-якої страви, злийте в окрему ємність першу темну воду. Звичайно, важливо, щоб в ній не було солі. Коли відвар трішки охолоне, додайте рівну кількість води. Після цього можете підживлювати квіти під корінь без розбавлення.

А якщо ви залишите відвар на 5-7 днів у теплому місці, в ньому додатково утвориться азот та почнуть розмножуватися бактерії, які позитивно впливають на якість ґрунту. Такий настій потрібно додатково розводити водою у пропорції 1:3, а вже потім підливати ним рослини.

Жінкам на замітку! Які неочевидні ознаки того, що ви дуже подобаєтеся чоловікові

п’ятниця, 27 вересень 2024, 18:49

Іноді жінка не розуміє, чи подобається чоловікові, бо він відверто про це не говорить, а запитати прямо не наважується або не має такої можливості, передають Патріоти України. Чоловік зазвичай соромиться зізнатися, що йому подобається жінка, бо не звик...

А ви це знали? Чому сидіння на підлозі може продовжити життя

п’ятниця, 27 вересень 2024, 16:56

Люди, які живуть найдовше у світі, мають інші звички сидіння, ніж більшість з нас, і ці відмінності можуть відігравати важливу роль у довголітті. Більшість експертів у сфері охорони здоров’я погоджуються, що надмірне сидіння щодня негативно впливає на ...