Подбайте про своє здоров'я: Поради тим, хто багато сидить за комп'ютером

Щоденна робота за комп'ютером має свої негативні наслідки для здоров'я. Все це призводить до втоми, погіршення зору, болю в шиї та спині.

Дуже важливо правильно організовувати робочий процес, а також дотримуватись режиму. Але не так просто легко встати і покинути незавершену працю.

Три головні поради тим, хто багато сидить за комп'ютером

Постава

Зверніть увагу на те, як ви сидите. Сидячи за столом, ваші стопи повинні знаходитись на підлозі, стегна паралельні, а гомілки перпендикулярні до підлоги. Таким чином ви правильно розмістите вагу при сидінні та уникнете сутулості за столом. Відповідно не буде боліти шия та спина.

Якщо ви частіше працюєте за ноутбуком, то бажано використовувати додатковий монітор, якщо це можливо. Причина в тому, що екран ноутбука змушує вас нахиляти голову вниз, а це збільшує навантаження на шию.

Моргання

Зазвичай, коли ми дивимося в монітор, то моргаємо менше, ніж звичайно. Але це досить шкідливо для очей. Спробуйте краще контролювати цей процес.

Увімкніть нагадування

Можете налаштувати собі будильник на телефоні. Навіть якщо у вас не буде можливості відлучитися за кожним його сигналом, він буде нагадувати, що ви засиділися і пора прогулятися або лягти спати.

Дуже смачно! Елементарний десерт з полуниці без випікання

четвер, 16 травень 2024, 10:30

Соковита і солодка полуниця - це ідеальна основа для приготування простих десертів. Їх навіть не доведеться випікати. Зробіть смачний вершковий крем, поєднайте його зі шматочками ягодами, а також желе. . Ідея приготування полуничного десерту в креманці...

Ефект здивує! Хитрість, якою користуються в кафе, щоб сирники мали найніжнішу консистенцію

четвер, 16 травень 2024, 10:13

Сирники – страва, що ідеально підходить для сніданку. Якщо ви хочете, щоб страва гарантовано вийшла смачною та апетитною, використовуйте класичний рецепт – він ще нікого не підводив. Для цього знадобиться:. Слід, щоправда, відзначити, що кількість інгр...