Покладіть лавровий лист у взуття та забудьте про неприємний запах - хитрість, яка 100% працює

Наше взуття є розсадником певних бактерій, які виробляють найнеприємніші запахи. На щастя, позбутися їх досить легко, знаючи деякі хитрощі, передають Патріоти України.

Щоб дезодорувати своє взуття, є дуже просте, натуральне та економічне рішення – лавровий лист, пише santeplus. Виявляється, ця пряність використовується не лише для ароматизації кулінарних страв.

Як позбутися неприємного запаху у взутті

Завдяки своїм антисептичним властивостям лавр перемагає бактерії, які викликають неприємний запах. Трюк дуже простий:

  1. Покладіть на підошви взуття сухе лаврове листя;
  2. Залишіть його на ніч;
  3. Приберіть листя наступного ранку і неприємного запаху начебто й не було.

Повторюйте цю операцію раз на тиждень — і ви більше не потраплятимете в незручні ситуації через неприємні запахи з черевиків.

Також відмінним та дуже простим засобом для дезодорації взуття є ароматне мило. Просто покладіть шматок мила всередину взуття та залиште на ніч. Цей "експрес" дезодорант позбавить вас неприємних запахів.

Гості пальчики оближуть! Неймовірний рецепт запеченої качки

субота, 18 травень 2024, 12:15

Запечена качка вже давно перестала бути святковою стравою. Її часто готують на вечерю або на недільний обід із родиною чи друзями. І звичайно, хочеться, щоб вона була м’яка, ароматна, танула у роті. За цим рецептом вона буде саме такою. Качку потрібно ...

Це справді працює! Вчені назвали дієту, що допоможе зменшити симптоми стресу і тривожності

субота, 18 травень 2024, 11:30

Дослідження Університету Південної Австралії показало, що середземноморська дієта може зменшити симптоми стресу та тривоги. Провідна дієтологиня і дослідниця, доктор Еванджелін Манціоріс сказала, що дослідження «показує, що коли люди похилого віку дотр...