Лікарі-дієтологи розповіли про найкорисніше м'ясо, яке має унікальний амінокислотний склад. Мова йде про яловичину, але є у продукту і протипоказання - не всім людям його можна вживати. Про це пише golos.ua, передають Патріоти України.
Дієтолог каже, що завдяки амінокислотному складу м'яса вживання яловичини має сприятливий вплив на організм:
Крім іншого, зазначене м'ясо багате вітаміном B12, дефіцит якого загрожує нам анемією. Але є у яловичини і недоліки: м'ясо містить велику кількість пуринових основ, включаючи сечову кислоту. А це небажано для людей з подагрою або ризиком розвитку хвороби.
Лікар також додала, що крім яловичини корисними є індичка, курка і кролятина. А ось м'ясо качки, гусака, свинина і баранина - занадто жирні. Їх вживання краще обмежувати.
Боротьба зі стійкими плямами на одязі може стати справжнім кошмаром, особливо якщо він білий. Однак одна шанувальниця прибирання вважає, що вона розгадала секрет, передають Патріоти України. Так, користувачка TikTok Кароліна МакКолі поділилася своїм на...
Уявлення про те, що лінії на долонях можуть розповісти про долю людини, існувало століттями, проте сучасна наука пропонує інший, більш прагматичний погляд на зв'язок між анатомією руки та людськими особливостями, передають Патріоти України. Нещодавні д...